האם שמעת,קראת על מקרה של הדבקה בHIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שמעת,קראת על מקרה של הדבקה בHIV
    שאלה
    24/12/2010

כתוצאה מלחיצת יד, עם או בלי פצעים כשלהם, או עם פסוריאזיס או סבוריאה. הכוונה האם יש איפשהו מקרה כזה בספרות הרפואית או מקרה לא רשמי כלשהו.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם שמעת,קראת על מקרה של הדבקה בHIV - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    25/12/2010

לא מוכר לי תיאור כזה מהספרות הרפואית ואין גם כל הגיון שתתרחש הדבקה בדרך זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם המקרה הפרטי שלי?

שאלה
    25/12/2010

פשוט לי יש קילופי עור ומן פצעים כאלה מסביב לציפורניים חלקם פתוחים שתמיד חוזרים והציפורניים שלי ממש קצרות כי אני נוהג לכסוס פלוש יש לי מן פצע סגור (עם גלד) קצת נפוח, וגם היד היד הבן אדם הייתה מאוד מאוד יבשה עם קילופי עור חזקים שהרגשתי אותם (היד ממש כמו צמר פלדה כזה) וגם זאת הייתה זונה שנראית נרקומנית ומאוד רזה (אנורקטית ממש).אבל אחרי כ-5 דקות דקות שטפתי את היידים עם הג'ל הזה לשטיפה בלי מים. האם יש כאן סיכון כלשהו על פי מה שתארתי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם המקרה הפרטי שלי? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    26/12/2010

אין סיכוי להדבקה על פי התיאור שמסרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו