מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר התייחסות!מירית26/12/2010
שלום
קשה לי מאוד להבין רק למה באופן קבוע את בוחרת להתעלם משאלותיי?.לפי מה את קובעת למי להשיב ולמי לא?..מאוד פוגע ומכעיס העניין הזה
מקווה בכל אופן שלתגובה הזו,תעשי מאמץ ותשיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
ראני26/12/2010היי ענת!אני אחד הגולשים כאן.אני הרבה זמן בפורום הזה ורואה שהרופא ניכנסת כפעמיים בשבוע ועונה על כ4 שאלות.בעיקר אלה שלמעלה.
מכל השאלות ותשובותיה של דוקטור לורבר תרשי לי לענות לך מה שהיא לדעתי היית אומרת לך.אז ככה:תיספרי 21 יום מהמיקרה האחרון ותעשי קומבו.זה יכסה גם מה שקרה קודם.25 ימים גם טוב.ולהרגעה אלייזה ב8 שבועות מהמיקרה האחרון.וזה בעיקר להרגעה עצמית.ותישתמשי בקונדום:))בהצלחה!
אני גם בסיטואציה דומה ונורא לחוץ.אז למדתי היטב את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראני
מירית26/12/2010תודה לך על העיצה,התמיכה,מעריכה את זה מאוד,שיהיה לך בהצלחה ורק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
סרג26/12/2010אין בעד מה.אני יודע מה זה הסבל הזה.מאחל לך שלילי ענק וסופ
!י!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר התייחסות! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/12/2010אנא שלחי שוב את שאלתך
אין כל כוונה זדונית - יתכן שהתפספסה שאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)