מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דוקטור!סרגי26/12/2010
שלום דוקטור לורבר!יש לי בעיה.היה לי מגע אורלי לבחורה.ממש כמה שניות.לאחר מכן ניכנסתי לסיוטים.ב6 שבועות עשיתי אלייזה.שלילי.בינטיים הלשון שלי לבנה ושורפת.נמצאה קנדידה.גירודים בגוף עם אדמומיות שעוברים מהר.כאב בצוואר אחורי וקידמי.נקודתי וכל פעם משנה מיקום וגם כאבים ליד בתי שחי.בינתיים עד בדיקה ב8 שבועות פניתי לכמה רופאים.אחת אמרה לי שכן בלוטות לימפה מוגדלות בכל שרשרת הצוואר.רופא שני אמר שהן לא מוגדלות.אני עצמי לא מרגיש אותם בולטים אלא רק כאבים.השאלה איך מבדילים אם זה אכן הלימפות?לאיזה רופא לפנות?יכוליות שזה תוצאה של חרדה נוראית שעוברל אליי?
תודה ומקווה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/12/2010ראשית, בדיקת אלייזה אמינה אחרי 8 שבועות ולא 6 שבועות - תחזור עליה שוב
ממליצה לגשת לרופא המשפחה, להיבדק ולעשות את מה שימליץ לך
רק אם לא מוצאים שום דבר חריג אפשר לייחס הכל לחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דוקטור
סרג28/12/2010תודה על תשובתך אתמול.רק עוד שאלה אחת.היום אני שבע וחצי שבועות אחרי המיקרה.מסיבות אישיות אני ממש חייב לדעת ביומיים הקרובים.השאלה אם אלייזה רגילה תספיק?או שיותר טוב קומבו?או לעשות pcr באופן פרטי?אנא תשובתך מהירה.
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דוקטור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/12/2010ש סיכוי טוב שאליזה תיתן תשובה אמינה
אין טעם בקומבו
אפשר לבצע PCR - בדיקה יקרה ולא תקבל תשובה על המקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
סרג29/12/2010שלום דוקטור!עשיתי בסוף קומבו.במידה ושלילי היית ממליצה לחזור על בדיקה עוד פעם מאוחר חותר?מצכיר כי עשיתי ב 51 ימים מהאירוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)