יש סיכוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי
    צבי
    30/12/2010

שלום
    מודה לך על תשובותייך הכנות(:"1. לא תיתכן הדבקה בנגיף HIV מבלי שהדבר ייראה בבדיקות
    2. הנגיף יכול לשהות בגופו של הנשא (אדם שנדבק) שנים רבות מבלי שיופיעו כל תסמינים קליניים. הממוצע להוםעת סימנים בסביבות חמש שנים ממועד ההדבקה.
    3. ראה תשובתי בסעיף 2)
    *** האם תוכלי רק להבהיר לי 4 סעיפים להבנה נכונה של תהליך ההדבקה:
    1.אם בן אדם נדבק בנגיף ממוצע סטיסטי שיחלו בו סימנים ככלשהים הינו כ 5 שנים? מהם אותם סימנים ? חיצוניים או בבדיקות דם כלליות ?
    2. האם הנגיף , לפחות לפי סטיסטיקות , לא יכול להתפרץ אחרי 17-30 שנה במידה והנדבק לא היה מודע לקיומו של נגיף בגופו, ולא לקח תרופות להחלשתו של הנגיף?
    3.האם קיים חיסון טבעי לבן אדם או גן שמונע ממנו להיבדק במחלה?
    4.הם יתכן שכבר במאות הקודמות אנשים חלו בנגיף ולא ידעו ויחסו זאת לתנאי היגינה גרועים, מחסור בתרופות וכו? מענייו אותי ההיסטוריה של הנגיף הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סיכוי

הוספת תגובה

• יש סיכוי - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/01/2011

מטרת הפורום - מתן תשובות על שאלות קצרות
    אני מבינה את העניין הרב שיש לך בשאלות אלה - או שתשאל שאלות קצרות או שתחפש בגוגל מענה לשאלותיך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו