מפחד מהדבקה של נגיף האיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד מהדבקה של נגיף האיידס
    מאור
    30/12/2010

שלום לדוקטור,

הייתי לפני כחודש ולפני חמשה ימים עם אותו בחורה ששמעתי עליה דברים שקצת מפחידים אותי, עם הדברים קראתי באינטרנט וראיתי מספר תסמינים שיש לי כרגע

יש לי שילשולים (סוג שמעולם לא היה לי כבר שבוע וחצי)
    התחילו לצאת לי לפני יום יומים נקודות אדומות על הלשון, הלשון עצמה לבנה.
    התחושה הכללית שלי לא כל כך טובה (יכול להיות שזה עניין פסיכולוגי).
    יש לציין שאת היחסים איתה עשיתי עם קונדום, אבל בפעם האחרונה (לפני 4 ימים) היא דיממה קצת.
    הזמנתי תור לרופא משפחה שיהיה רק ביום ראשון.
    קשה לי לחכות ליום א, אני ממש רוצה תשובה כי אני בלחץ, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רוצה טיפה לרחיב כדי לקבל תשובה

מאור
    31/12/2010

כדי לקבל תשובה מדויקת יותר..

שלום דוקטור,

יש לי לשון לבנה עם נקודות אדומות עליה ששמתי לב לזה היום (יכול להיות שהם היו שם לפני, לא מרגישים אותם..) , שילשולים כבר שבוע וחצ, ועייפות רבה שמלווה אותי למשך כל השבוע האחרון.

לרקע כללי: פגשתי בחורה שקיימתי איתה יחסים לפני כחודש ועוד פעם לפני כ-5 ימים, היחסים היו עם קונדום, בפעם האחרונה שקיימתי איתה יחסים ירד לה דם (התחלה של מחזור) וגם טיפה אחת של דם נגעה בי בעור (כמו שטיפת דם נופלת על היד) ולי אישית לא היו פצעים.

ישבתי הרבה זמן באינטרנט כדי לראות לאיפה הסימפטומים האלה שייכים, ועלו לי כמה תוצאות שהם: פטרת העור והגרון, מחלת הנשיקה וחס ושלום HIV.
    אני אעשה בדיקה בכל מקרה בעוד כחודש כדי לשלול את זה, אבל רציתי לשמוע גם את דעת הרופאים
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה טיפה לרחיב כדי לקבל תשובה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/01/2011

כל הסמנים שציינת לא ספציפים ואינם מעידים על הדבקה ב HIV
    גש ןעשה בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע האחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו