בדיקה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה בהריון
    רונית
    05/01/2011

שלום,
    לפני מספר ימים גיליתי שאני בהריון.
    לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת איידס באיכילוב והיא יצאה שלילית (יותר משנה לאחר מגע לא מוגן מסוכן שהיה לי טרום נישואיי). בהנחה שבעלי ואני שמרנו אמונים.. האם יש צורך לעשות בדיקה נוספת כעת שאני בהריון, או שאני יכולה להיות רגועה??? מאז שגיליתי שאני בהריון במקום לשמוח אני רק חוששת מכך.. (שוב, היו לי מספר מגעים בעייתיים לפני כשנתיים- טרום נישואיי אך נבדקתי מאז פעמיים ויצא שלילי).
    המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה בהריון

הוספת תגובה

• בדיקה בהריון- אפשר תשובה??

רונית
    05/01/2011

שלום,
    לפני מספר ימים גיליתי שאני בהריון.
    לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת איידס באיכילוב והיא יצאה שלילית (יותר משנה לאחר מגע לא מוגן מסוכן שהיה לי טרום נישואיי). בהנחה שבעלי ואני שמרנו אמונים.. האם יש צורך לעשות בדיקה נוספת כעת שאני בהריון, או שאני יכולה להיות רגועה??? מאז שגיליתי שאני בהריון במקום לשמוח אני רק חוששת מכך.. (שוב, היו לי מספר מגעים בעייתיים לפני כשנתיים- טרום נישואיי אך נבדקתי מאז פעמיים ויצא שלילי).
    המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה בהריון - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    05/01/2011

אנחנו ממליצים לכל אשה בהריון להיבדק - אם חס וחלילה יוצאת חיובית אפשר לטפל ולמנוע את הדבקת הילוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה בהריון- שאלת המשך

רונית
    06/01/2011

אם ביצעתי בדיקה לפני חצי שנה שיצאה שלילית, מדוע עכשיו כשאני בהריון עליי לבצע בדיקה נוספת, האם יכול להיות שהנוגדנים לא התגלו, מסיבה זו או אחרת, בבדיקה הקודמת, ועכשיון בגלל שאני בהריון תצא תשובה אחרת???
    אני מבינה מדוע ממליצים לכל אישה בהריון להיבדק, אך העלת בי חששות מדוע עליי לבצע בדיקה חוזרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלה את ההודעה למעלה

רונית
    08/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו