בבקשה דר' לורבר-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דר' לורבר-
    לימור
    10/01/2011

בהמשך להודעתי הקודמת, ייתכן שאני בתחילת היריון ובינתיים לא אוכלת/ ישנה/מתפקדת מרוב לחץ:
    לאור מה שתיארתי בהודעה הראשונה, כאשר בן זוגי בודאות לא נדבק בשום צורה אחרת, האם עליי לחזור על הבדיקה?

(תוכן ההודעה הראשונה:
    "לפני 5 חודשים שכבתי ללא קונדום עם מישהו שאינו בן זוגי (לא הייתה שפיכה).

12.5שבועות מאוחר יותר ביצעתי בדיקת איידס (אלייזה), ו- 15.5 שבועות מיום המעשה ביצעתי גם בדיקת קומבו (כלומר, 2 בדיקות בהפרש של 3 שבועות).
    שתי הבדיקות יצאו תקינות ואז אני ובן זוגי הפסקנו להשתמש באמצעי מניעה.

חודש וחצי מרגע שהפסקנו את השימוש בקונדומים בן זוגי נעשה חולה ל- 24 שעות בלבד: חום של 38C מעלות, חולשה קשה וכאבי שרירים ללא סימנים נוספים.
    כל זה חלף כעבור יממה. בן זוגי לא היה חולה כלל במשך שנים רבות ולכן אני כה מודאגת שבזמן שביצעתי את הבדיקות לגילוי HIV עדיין לא התפתחו בגופי הנוגדנים ולכן זה לא התגלה וכעת הדבקתי את בן זוגי, שפיתח תסמיני הידבקות.

אני במצוקה קשה, אנא עזרי לי.
    בנוסף, יש סיכוי שנכנסתי להיריון.")

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דר' לורבר-

הוספת תגובה

• בבקשה דר' לורבר- - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    13/01/2011

אם את בהריון - בודאי שיש מקום להיבדק כפל כפליים עקב הסיכוי להדבקת הילוד במידה ולא תדעי את מצבך ולא תקבלי טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו