מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאג מאוד! - בן 17אנונימי11/01/2011
לפני כ- 3 חודשים קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום עם ידידה בגילי (עליי להדגיש שלא קיימתי אף פעם מין לא מוגן, במיוחד במקרה הספציפי הזה, פרט למין אוראלי שניתן לי (לנותנת לא היו פצעים בפה)). כשלוש שבועות לאחר מכן חשתי בתשישות והיתה לי נזלת מרובה, הופיע לי אפטה קטנה על השפה העליונה, אך ללא חום או כאבים אחרים, הרגשתי הכללית היתה בסדר.
כחודשיים לאחר המקרה הופיעה לי אפטה די כואבת מתחת ללשון אשר עברה מעצמה לאחר כמעט שבועיים, זמן קצר לאחר מכן כאב לי הגרון בעת בליעה והיו לי כתמים לבנים בלוע, כאב הגרון והכתמים עברו תוך 4-5 ימים לאחר שימוש ב"תרופת סבתא". בתקופה זו מידי פעם חשתי בעייפות אך לא לתקופה רצופה וממושכת, רק מידי פעם.
האם יכול להיות שתופעות אלו הן תסמינים המעידים על הידבקות ב- HIV, למרות שלא היו רצופות וממושכות?
אני פוחד מאוד לעשות בדיקות מכיוון שאיני יודע כיצד אסתדר עם ידיעה כזו, איני יודע כיצד אוכל להמשיך ללמוד כרגיל או כיצד לספר זאת לאנשים קרובים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט חשוב
אנונימי11/01/2011אוסיף כי היו לי בלוטות לימפה מוגדלות במפשעה, מתחת ללסת ומאחורי האוזן עוד לפני המגע המיני הראשון (עברו בדיקה אצל רופא מקצועי ולא התגלתה שום בעתיות).
בנוסף לכך, התופעות אשר ציינתי למעלה אינן שיגרתיות אצלי (האפטות וכאבי הגרון), ולא שמתי לב לשום גורם מיוחד אשר היה יכול לגרום להופעתן, לכן אני מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט חשוב - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/01/2011אם יחסי המין היו מוגנים - אין סיבה לדאגה, לא נדבקים ב HIV כאשר משתמשים בקונדום.
באשר לתסמינים - גש לרופא המשפחה ותיבדק
אולי, על מנת להסיר ממך כל ספק - שווה שעשה גם בדיקת HIV אצל רופא המשפחה או אנונימי בועד למלחמה באיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ו...
אנונימי14/01/2011תודה רבה על התשובה המרגיעה, הייתי בחרדה גדולה בגלל התסמינים... ולמרות אני עדיין פוחד מהבדיקה בגלל הסיכוי לקבלת תשובה חיובית....
אך חשבתי על ביצוע בדיקה אנונימית אך תל אביב רחוקה ממני מאוד, האם יש מקום קרוב יותר לצפון בו עושים בדיקות אנונימיות? ותוך כמה זמן מגיעות תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורציתי לדעת....
אנונימי14/01/2011ורציתי לשאול אם תתכן הדבקה אם היה מגע חיצוני בלבד ללא חדירה מלאה או חלקית (ללא קונדום) בין קצה הפין לחלק החיצוני של של הפות בלבד (ללא חדירה) והאם תתכן הדבקה במקרה דומה אך כאשר שני הצדדים בתחתונים? ישנה אפשרות שהיו הפרשות משני הצדדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורציתי לדעת.... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/01/2011לא סביר להידבק במצבים שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אנונימית
יעקב14/01/2011בוקר טוב חבר!אתה יכול לעשות בדיקה בחיפה במרפאת הפרסים בחיפה של משרד הבריאות ברחוב הפרסים 15.הם עובדים מ16:00 עד 19:00 בימי שני,שלישי ורבעי.את התשובה אתה מקבל בטלפון יום למחרת.אנשים מאוד מאוד נחמדים.שיהיה בהצלחה ושלילי גדול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימי14/01/2011תודה רבה! והבדיקה אנונימית ב- 100% ללא שום סיכוי שהתוצאות יודלפו למקום כלשהו? ואם נבדקים מה צריך להביא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות
יעקב14/01/2011שמע,ממני לא ביקשו כלום.ממלאים פרטים אישיים,ת.ז.,שם ושם משפחה.לא מבקשים ליראות את התעודה.לגבי הדלפה....אני חושב שאם חס וחלילה חיובי אז אתה תחליט מה עושים עם זה.דרך אגב אצלי גם בלוטות כואבות ומוגדלות טיפה קבר כחודש וחצי.כאבי גרון והרגשה כללית רעה.קומבו ב 7 שבועות שלילי ואלייזה ב8 גם שלילי.אבל בגלל תסמינים החרדה נמשכת.אעשה עוד אחת בימים הקרובים.ממש שיגעון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון...
אנונימי15/01/2011זה באמת מלחיץ, בעיקר בגלל הסימנים, לא משנה כמה מרגיעים אותי... תודה רבה על כל התמיכה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ו... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/01/2011אפשר לבצע בדיקה אנונימית גם במרפאת משרד הבריאות רחוב הפרסים בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימי15/01/2011תודה רבה רבה לך דוקטור! הרגעת אותי ועזרת לי להסתכל על הכל ממבט יותר אובייקטיבי ולא מושפע יותר מידי מהחרדה!
ותודה רבה גם לך סרג, באמת תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)