טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התכוונתי לביצוע בדיקת קומבו לא לאחר תוצאות האלייזה אחרי חודשיים { שלילי } אלא בדיקת קומבו שתבדוק לי את לקיחת הדם על ידי הבודק בוועד ? זאת אומרת אם עשיתי לפני שבוע וחצי בדיקה בוועד {אלייזה רגילה אחרי חודשיים=שלילי} האם צריך וכדאי לבדוק שבזמן לקיחת דגימת הדם לא נדבקתי ? { בעיות בבודק, בדיקה סטרילית וכו } האם נכנסתי לסרטים ? האם נכנסתי לחרדות שמעצם הבדיקה בוועד, בדקירה של המחט, נחשפתי בבדיקה עצמה לאיידס ? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד