מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HIV נייטרליתאיליה08/02/2011
אהלן, לאחר שביצעתי בדיקת HIV רגילה חזרו אלי מהמרפאה. הרופא אמר שפשוט לא הצליחו לזהות נוגדנים כלל בבדיקה וזה מאוד נדיר ולא מעיד על כלום ושאני צריך לבצע עוד בדיקה בעוד חודש, לשאלתי אם זה מעלה את הסיכוי לבדיקה חיובית הוא אמר שלא ואין קשר. הנימוק שלו לעוד חודש היה שלעתים בגלל שבדם ישנם עוד נוגדנים קשה למכשיר לזהות או משהו כזה... בגדול הוא אמר שהתוצאה היא נייטרלית וזה מוזר מאוד. מישהו מכיר את התופעה/שמע? מה כדאי לעשות, ללכת ולבצע בדיקה מהירה/קומבו וכאלה לטובת השקט הנפשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV נייטרלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/02/2011אין מצב ש"אין נוגדנים"
יש מצב שבדיקת הנוגדנים ל HIV שלילית, כלומר לא נוצרו נוגדנים ל HIV
יש מצב "ביניים" שבו הבדיקה לא ברורה ואז מבקשים בדיקה נוספת, זה שלב שהבדיקה מזהה מעט נוגדנים אך לא מספיק לקביעת תשובה חיובית.
כמה זמן אתה אחרי הארוע החשוד?? אם עברו כשלושה שבועות גש ובצע בדיקת קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נייטרלית
איליה09/02/2011הבדיקה התבצעה כחודש וחצי אחרי הארוע החשוד. מה שהרופא אמר שהמכשיר לא הצליח לפענח את הדם שלי כלל ושזה מאוד נדיר. הוא אמר לי להתייחס לבדיקה כאל שלילית ושאינה מעידה על כלום. כמו כן, הוא לא היה לחוץ לתת לי לבצע בדיקת קומבו אלא אמר שאני אחזור ואבצע בדיקה בעוד חודש ונימק זאת על ידי זה שיתכן והמכשיר לא הצליח לפענח את דמי בעקבות מורכבות הדם שיכולה לנבוע מכל מיני סיבות. בכל מקרה אני די לחוץ ואלך לבצע בדיקת קומבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נייטרלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/02/2011נשמע מוזר...
ממליצה שתבצע קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)