בדיקת HIV נייטרלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת HIV נייטרלית
    איליה
    08/02/2011

אהלן, לאחר שביצעתי בדיקת HIV רגילה חזרו אלי מהמרפאה. הרופא אמר שפשוט לא הצליחו לזהות נוגדנים כלל בבדיקה וזה מאוד נדיר ולא מעיד על כלום ושאני צריך לבצע עוד בדיקה בעוד חודש, לשאלתי אם זה מעלה את הסיכוי לבדיקה חיובית הוא אמר שלא ואין קשר. הנימוק שלו לעוד חודש היה שלעתים בגלל שבדם ישנם עוד נוגדנים קשה למכשיר לזהות או משהו כזה... בגדול הוא אמר שהתוצאה היא נייטרלית וזה מוזר מאוד. מישהו מכיר את התופעה/שמע? מה כדאי לעשות, ללכת ולבצע בדיקה מהירה/קומבו וכאלה לטובת השקט הנפשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת HIV נייטרלית

הוספת תגובה

• בדיקת HIV נייטרלית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/02/2011

אין מצב ש"אין נוגדנים"
    יש מצב שבדיקת הנוגדנים ל HIV שלילית, כלומר לא נוצרו נוגדנים ל HIV
    יש מצב "ביניים" שבו הבדיקה לא ברורה ואז מבקשים בדיקה נוספת, זה שלב שהבדיקה מזהה מעט נוגדנים אך לא מספיק לקביעת תשובה חיובית.

כמה זמן אתה אחרי הארוע החשוד?? אם עברו כשלושה שבועות גש ובצע בדיקת קומבו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נייטרלית

איליה
    09/02/2011

הבדיקה התבצעה כחודש וחצי אחרי הארוע החשוד. מה שהרופא אמר שהמכשיר לא הצליח לפענח את הדם שלי כלל ושזה מאוד נדיר. הוא אמר לי להתייחס לבדיקה כאל שלילית ושאינה מעידה על כלום. כמו כן, הוא לא היה לחוץ לתת לי לבצע בדיקת קומבו אלא אמר שאני אחזור ואבצע בדיקה בעוד חודש ונימק זאת על ידי זה שיתכן והמכשיר לא הצליח לפענח את דמי בעקבות מורכבות הדם שיכולה לנבוע מכל מיני סיבות. בכל מקרה אני די לחוץ ואלך לבצע בדיקת קומבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נייטרלית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/02/2011

נשמע מוזר...
    ממליצה שתבצע קומבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו