מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהאלמונית12/02/2011
בת 18. אתמול נפגשתי עם מישהו שאני יוצאת איתו זמן לא רב, והוא הציע שנקיים יחסי מין. סירבתי, והמשכנו כרגיל. בסוף הערב, כששנינו היינו חשופים בפלג הגוף התחתון ושכובים זה לצד זה כשאני על הגב נעולת רגליים, חשתי לפתע בנוזל על צד הירך שלי.בהתחלה לא ייחסתי לכך חשיבות, אך כעבור זמן מה הסתכלתי והבנתי שהוא גמר על הירך, ועכשיו אני חוששת שהנוזל חלחל אל תוך הנרתיק.
כשקמתי לנקות את עצמי לא ראיתי נזילה לכיוון הנרתיק, אבל כפי שציינתי לקח זמן עד ששמתי לב לסיטואציה.
איני מכירה לחלוטין את הרקע המיני של הבחור. האם עלי לחשוש? האם ישנה אפשרות שהנגיף התחמצן בפרק הזמן ששמתי לב להתרחשות? האם מומלץ לבצע בדיקת קומבו כדי לבדוק את הנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/02/2011אם לא היתה חדירה אין סכנה להדבקה
הנגיף לא מדביק במגע עם העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)