מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הועד בת"אמיכה15/02/2011
האם אחרי בדיקה בועד לאיידס בת"א ,בדיקת אלייזה
שבוצעה בזמן ויצאה שלילית אפשר לסמוך עליהם ולהיות רגוע ?
עלתה מחשבה , רעיון שאולי הם פישלו, אולי עכשיו אחרי הבדיקה
בועד הם עוקבים אחרי לכיוון הבית {רוצים להפחיד אותי או להטריד אותי }
אחרי שביצעתי אצלהם בדיקה .... יש מצב כזב ??.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הועד בת"א - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/02/2011נראה לי שאתה הוזה.... צא מהסרטים ותפסיק לחשוב שמישהו עוקב אחריך. הועד עושה עבודה מדהימה, הוא בעד הנבדקים ולא נגדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לוועד
מיכה16/02/2011בהמשך לוועד ידיד שלי אמר לי לבדוק שלא עקבו אחרי עד
הבית וניסו להיכנס בשביל להפחיד או להטריד
זה תפקיד של הוועד ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שהם יעשו את זה?
אבי16/02/2011אני ביצעתי שם מספר פעמים בדיקות והם היו מקסימים, מקצועיים, מתחשבים....לא ברור לי למה אתה חושב כך עליהם...מכל המקומות שבהם ביצעתי בדיקות אני יכול להגיד לך שהם היו מתחשבים, סובלנים והבינו את החרדות שלי וטיפלו בהן בסבלנות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבי
גילי16/02/2011תודה רבה אבי.
אותי בדק בחור בשם מתן מנהל הבדיקות האנונימיות.
ואחרי הבדיקה והתשובה שיצאה שלילית עלה בי חשש
שהיתה איזו בעיה בבדיקה.
ומאז נכנסתי לחרדות שמא עקבו אחריי להפחיד להטריד עד הקטע
של הבית אפילו..... מקווה שאני רק מדמיין והוזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
גילי16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אבי16/02/2011היי,
מתן הוא מנהל מרכז הבדיקות בוועד למלחמה באיידס. גם בו נתקלתי במסגרת החרדה שלי ממחלת האיידס. אני יכול להגיד לך שהוא בחור מקסים. הוא נתן לי את הטלפון האישי שלו על מנת שאני אוכל לדבר איתו כשיש לי חרדות ועל מנת שאני אשאל שאלות. אני גם יכול להגיד שיצא לי להתקשר אליו פעמיים והוא עזר לי מאוד.
אל תחשוש לשווא....תהיה שמח שיצאת שלילי ואל תכנס לחרדות מיותרות...כמו אלו שאני נכנסתי אליהן.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סוף לחרדות
מר חרדות16/02/2011חברים בתור אחד שעבר מה שאתם עברתם ולקח את זה כמה צעדים יותר מדי קדימה, אספר לכם בקצרה את הסיפור שלי. לפניי חודשיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים, הייתי בחרדות מוצדקות, הלכתי לבדיקה ב"ה ויצאתי שלילי. חיפשתי במה להתעסק אז חשבתי שאולי מי שעשה לי את הבדיקה (רופא מקסים) יתכן ונדקר קלות מהמחט לפניי... נכנסתי שוב לסרטים.... יצאתי מהסרט הזה ואז נתקלתי בשומר בבנק שלחץ לי יד ודיברנו על הא ודא ותוך כדי שיחה הוא סיפר לי שהוא הולך למכוני ליווי ואז חשבתי שאולי הוא ניסה לדקור אותי ביד עם מחט..... או אולי הרוק שפגע לי בפנים בזמן שהוא דיבר איתי יכול להדביק. לפני כמה ימים נתקלתי בנרקומן שביקש ממני כמה שקלים, הבאתי לו וכאות תודה הוא לחץ לי יד ואז חשבתי שאולי נדקרתי בטעות ממחט שהייתה עליו למרות שלא חשתי בדקירה ולא היה לי דם ביד! חברים אלה הם סרטים!!!
הסיבה היחידה הטובה בגינה היה עליי לדאוג זה קיום היחסים הלא מוגנים!!!! זה משהו שאנחנו יכולים להתגונן מפניו. כל השאר, ברגע של מחשבה רציונלית... זה טריגרים למחשבות שלנו לפתח התנהגות אובססיבית ולהידבק בחרדה! גם מזה אנחנו יכולים להתגונן. לבטוח ולהאמין כל אחד במה שהוא מאמין שמה שצריך לקרות קורה הן לטובה והן לרעה ובס"ד הכל יהיה טוב. זה הזמן להגיד מספיק ולא לתת לחרדות לנהל אותנו, אלא להפך פשוט לחיות. מקווה שתלמדו מהסרטים שלי לשחרר קצת ולהאמין שהכל טוב. עם כל הבושה שבסיפור שלי אני כותב זאת כדי שאולי תראו את הקילקולת שבמחשבה אובססיבית דרכי ותלמדו עליכם. החלטתי לשים את המחשבות בצד ובס"ד אולי ללכת ולעשות בדיקה סתם לרוגע הנפשי בעוד כמה חודשים (סתם בשבילי). מאחל לכולנו כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאבי ולמר חרדות
מיכה17/02/2011אני החלטתי אבי , שאחרי הבדיקה בוועד אצל מתן באתי לקבל תשובה, ודברתי איתם ואז עשו לי תרגיל
ועקבו אחריי לביתי ופרצו לי ודקרו אותי ואת בני משפחתי בלי שהרגשתי
ואת כל זה הוועד אירגן .......
למרות שיצאתי שלילי בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אבי17/02/2011היי,
החרדה שלך מיותרת לחלוטין...הם פשוט אנשים מקסימים בוועד.
אם אתה רוצה תן לי מייל ואני אתכתב איתך באופן אישי ואספר לך על מה שאני עברתי, ועדיין עובר, ואולי אצליח להרגיע אותך קצת....
יום טוב שיהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)