מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש מאודחושש מאוד15/02/2011
ד"ר שלום רב,
היום פגשתי נרקומן ברחוב שביקש ממני צדקה, נתתי והוא הושיט לי יד, לחצתי לו את היד ונכנסתי לחששות נוראיים. לא חשתי דקירה בזמן שלחצתי לו את היד והלחיצה ארכה ממש שניה שתים, בחנתי לעצמי את היד חצי יום ולא ראיתי פצע או סימני דם, למעט קצת קילופי עור. לא יודע מה לחשוב?? לידיעתי נרקומנים נמצאים בקבוצת סיכון לאיידס. כמו כן ידוע לי שאידס לא עובר בלחיצת יד, יכול להיות שהוא דקר אותי בטעות או פצע אותי מבלי שהרגשתי או שירד דם? לא יודע מה לחשוב!!! האם יש דרך שאפשר להידבק כך באיידס?? אנא עיזרי לי חושש נורא.
התשובה שלך תסגור לי את הנושא, אעשה כעצתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/02/2011אי אפשר להידבק מלחיצת יד עם נרקומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה נוספת15/02/2011ד"ר מודה על תשובתך,
נותרו לי מס' שאלות כדי להסיר את החשש מליבי.
האם יתכן שבמהלך שלחצתי יד לנרקומן נדקרתי ממחט שמשמשת להזרקה ולא ירד לי דם ולא הרגשתי דקירה? הייתכן מצב שכזה? נוסף, האם אמור להיות סימן על היד אחרי דקירה שכזו? האם קיים סיכון הדבקה בדקירה שיטחית (לא עמוקה). שאלה אחרונה אחרי כמה זמן דם נגוע במחט הזרקה לא מסכן?
סליחה שאני "חופר" בנושא אני ממש רוצה להרפות ולחזור לשיגרת חיים.
אודה על תשובה נוספת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/02/2011אין לי תשובות באשר לאפשרות שנדקרת
רק אתה יכול היית להרגיש את הדקירה, אם לא - קרוב לודאי שלא היתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)