עישון סיגריה משותף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון סיגריה משותף
    אבישי
    23/02/2011

שלום רב,

אתמול נפגשתי עם חבר שהיה בתאילנד וסיפר לי שהוא קיים יחסים עם זונה מקומית שם בלי קונדום, תוך כדי שיחה ישבנו בפאב ועישנו סיגריה ביחד (נתתי לו שאכטה) כי הוא הפסיק לעשן, בהמשך השיחה הוא סיפר לי שהוא הלך לעשות בדיקה והוא מחכה לתשובות. נכנסתי ללחץ מזה שעישנו ביחד את אותה הסיגריה כיוון שראיתי שיש לו סדקים בשפתיים (אציין כי לא ראיתי דם שיורד לו מהשפתיים למעט סדקים) אין לי פצעים בשפתים או פצע מדמם אבל יתכן סדקים לא מדממים. תוך כדי עישון שתיתי בירה, האם יתכן להדבק כך באיידס? האם יש צורך לחשוב על טיפול מונע במידה והוא נשא?

נ.ב. במידה וחלילה ירד לו דם ברמה שלא ניראת לעין ונדבק בבדל הסיגריה וזה נגע לי בשפתים ונכנס לחלל הפה האם התשובה משתנה?

אודה לתשובתכם הכנה, והמלצה מה לעשות? הנושא ממש מטריד אותי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון סיגריה משותף

הוספת תגובה

• עישון סיגריה משותף - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    24/02/2011

אין מצב להדבק ובודאי אין מקום לטיפול מונע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

אבישי
    24/02/2011

ד"ר תודה על התשובה,

אם הבנתי את דבריך נכון, אין סיכוי להדבק במצב כזה גם אם הייתה טיפת דם מזערית ככל שתהיה על בדל הסיגריה שנגעה לי בשפתיים ושנכנסה לי לפה לי בזמן שאני המשכתי לעשן וכנראה נבלעה בזמן ששתיתי בירה?

*חשוב לציין, כי לא היו לי פצעים בפה.

שוב תודה, החזרת לי קצת את הצבע לפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו