מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדחוףףףף25/02/2011
לפני שבועיים שכבתי עם בחור עם אמצעי מניעה והקנדום נקרע במהלך קיום היחסים והבחור סיים בחוצה ... אם אני צריכה להיבדק ... אני נמצאת בלחץ נוראי ... אני שומרת על עצמי מאוד ... אם יש בדיקה מהירה שאפשר לבצע או אני אמורה לחכות חודשיים לבדיקה רגילה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/02/2011תוכלי לעשות בדיקת קומבו 21 יום אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ???
דחוףףףף27/02/2011איפה מבצעים את הבדיקה הזאת ? והאם התוצאות הם מיידיות ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ??? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/02/2011בדיקת קומבו תוכלי לבצע באיכילוב, תשובה תוך כשעה, למיטב ידיעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקת קומבו !!! דחוף !!!
דחוףףףף15/03/2011רציתי לבצע היום את הבדיקת קומבו ... ולא ביצעתי אותה כי נאמר לי שהבדיקה אינה 100% ולאחר הבדיקה הנוכחית אני צריכה לעבור בדיקה דם נוספת כדי לדעת בוודאות ... הם הציעו לי להמתין עוד חודש ולבצע את הבדיקה הרגילה ... אני נורא מבולבלת ולא רגועה ... אודה אם תוכלו לעזור לי ... בדחיפות ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקת קומבו !!! דחוף !!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/03/2011אם את בת"א תוכלי לגשת למרפאת לוינסקי - הם עושים קומבו
זה אמין והתשובה שקיבלת לא מהימנה לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)