מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס מוגן עם עובדת מיןאלון28/02/2011
שלום רב,
אני נמצא כרגע בחו"ל וברגע של חולשה וטמטום החלטתי אמש להזמין נערת ליווי אליי לחדר, האקט המיני כלל מין אוראלי עם קונדום ומין ואגינלי שארך כדקה שהיה כמובן גם עם קונדום, אני מודאג מאד כי נדבקתי באיידס, לטענתה היא עובדת בתחום כחודשיים ולכן עדיין לא נבדקה ובעוד חודש תבצע את הבדיקה, אני נשוי ובעל משפחה מקסימה היקרה מאד לליבי, אני לא יודע כיצד לנהוג עם ילדיי כעת אם ישנו חשש להדבקות, האם מותר לי לנשקם ומה לגביי אישתי, אישתי ואני מקיימים זה זמן מה יחסי מין עם קונדום מאחר והיא לא מעוניינת לקחת גלולות, כמובן שאקפיד בחודשים הקרובים על נושא הקונדום, מטריד אותי גם כי היא מניקה את בננו התינוק (שלושה חודשים), אני מתנצל על הבורות בנושא אך האם מותר לי לנשקה כרגיל? איך לנהוג עם ילדיי? מעבר לזה מאז אמש אני חווה משבר נפשי שכן זוהי מעידתי הראשונה מאז נישואינו ואני חש רע בכל המובנים אך בעיקר מוטרד מאד מהאפשרות שנדבקתי.
בתודה מראש על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עניתם על השאלה הזו?
הממ02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס מוגן עם עובדת מין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/03/2011אי אפשר להידבק מיחסים עם קונדום
מכיון שכך אין לך מה לחשוש בנוגע לילדיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)