סקס מוגן עם עובדת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס מוגן עם עובדת מין
    אלון
    28/02/2011

שלום רב,

אני נמצא כרגע בחו"ל וברגע של חולשה וטמטום החלטתי אמש להזמין נערת ליווי אליי לחדר, האקט המיני כלל מין אוראלי עם קונדום ומין ואגינלי שארך כדקה שהיה כמובן גם עם קונדום, אני מודאג מאד כי נדבקתי באיידס, לטענתה היא עובדת בתחום כחודשיים ולכן עדיין לא נבדקה ובעוד חודש תבצע את הבדיקה, אני נשוי ובעל משפחה מקסימה היקרה מאד לליבי, אני לא יודע כיצד לנהוג עם ילדיי כעת אם ישנו חשש להדבקות, האם מותר לי לנשקם ומה לגביי אישתי, אישתי ואני מקיימים זה זמן מה יחסי מין עם קונדום מאחר והיא לא מעוניינת לקחת גלולות, כמובן שאקפיד בחודשים הקרובים על נושא הקונדום, מטריד אותי גם כי היא מניקה את בננו התינוק (שלושה חודשים), אני מתנצל על הבורות בנושא אך האם מותר לי לנשקה כרגיל? איך לנהוג עם ילדיי? מעבר לזה מאז אמש אני חווה משבר נפשי שכן זוהי מעידתי הראשונה מאז נישואינו ואני חש רע בכל המובנים אך בעיקר מוטרד מאד מהאפשרות שנדבקתי.

בתודה מראש על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס מוגן עם עובדת מין

הוספת תגובה

• למה לא עניתם על השאלה הזו?

הממ
    02/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס מוגן עם עובדת מין - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/03/2011

אי אפשר להידבק מיחסים עם קונדום
    מכיון שכך אין לך מה לחשוש בנוגע לילדיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו