מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות , בבקשה בבקשה תשובה ,תודהDSER02/03/2011
קיבלתי תשובה שלא עניינית לשאלה או שאני פשוט לא הבנתי, אפשר הסתכלות נוספת ?
אני בצבא , יש חייל שכתוצאה מחומרים התקלפו לו כל הידיים ,ירד דם חלק נקרש חלק לא .
בקיצור לחצתי לו יד והתחבקנו גם ונגעתי עם היד ברקמות שלי בגוף שנמצאות בפנים וגם הלכתי להשתין , אחר כך עשו לי זריקה ולקחו דם ונגעתי בחור שעשה המזרק עם אותה יד שלחצתי איתו יד.
אפשרי להדבק ?
לאחר שנגע לי בכומתה שמתי אותה על הראש וזה נגע לי בעין אפשר להדבק?
ועוד שאלה בבקשה -
מישהו עם פצע גדול על המרפק שהוא כל הזמן מקלף פשוט כל הזמן ויורד לו בגלל זה דם פגע לי עם הפצע בפנים - אפשר להדבק ככה ?
והייתי רוצה לדעת - אם אני נוגע בדם עם היד (נגיד נוגע בפצע \ברז\ידית עם דם טרי)ועם היד נוגע ברקמה שלי בגוף שניתנת להדבקה , אני יכול להדבק?
תודה תודה תודה רבה דוקטור תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אני לא מקבל תשובה?
dser03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות , בבקשה בבקשה תשובה ,תודה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/03/2011אי אפשר להידבק ממגע עם דם
מגע דם בעור איננו מדבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מדובר פה במגע מסוג אחר
DSER09/03/2011מדובר במגע יד עם דם בחור שנוצר כתוצאה ממזרק ביד.
ומדובר במגע נוסף של יד עם דם שלא שלי שנגע ברקמה עדינה בפנים - רקמות כמו שיש בעין ,באוזניים בפה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)