הורדה לא מבוקרת של קונדום לאחר סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה לא מבוקרת של קונדום לאחר סקס
    אייל
    05/03/2011

שלום רב,

לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי, המגע המיני כלל מין אוראלי עם קונדום ומין ואגינלי עם קונדום, המין הואגינלי ארך כדקה בלבד ובסיומו מיהרתי להוריד את הקונדום (להערכתי כ-10 עד 15 שניות מתום המגע), לצורך ההסרה השתמשתי בנייר טואלט וגללתי את הקונדום כלפי חוץ, כלומר הנייר נגע בחלק החיצוני שבא במגע עם הנרתיק, למיטב זכרוני בסוף הגלילה שהקונדום נפל השתמשתי באותו הנייר ע"מ לנגב את שאריות הזרע מקדמת הפין; אני מאד חושש כי נחשפתי דרך הנייר לנגיף בפרט כי הבחנתי מאוחר יותר כי הבחורה קצת רועדת וכי עינייה מעט אדומות. בנוסף לכך לפני המגע היא ניסתה לפתוח את הקונדום בעזרת שיניה אך לא הצליחה ואני פתחתי עם היד, אני חושש גם כי אולי לא הבחנתי והיה קרע אפילו קטן בקונדום.

אוזה לכם באם תוכלו להתייחס לפרטים ולחששותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר מרגלית, אודה אם תענו לי

אייל
    06/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אייל
    06/03/2011

אני מאד חושש שהיא נשאה את הנגיף בעיקר בעקבות מידע שקראתי באינטרנט המתאר תסמינים של הידבקות ומצויין גם כי אדם הנמצא בשלבים אלה הוא בשלב המדבק ביותר במחלה.

אנא ענו לי שכן אני מאד חושש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה לא מבוקרת של קונדום לאחר סקס - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    07/03/2011

על פי התיאור שנתת לא נראה לי שקיים סיכון להדבקה
    מגע של נייר עם איבר המין אינו מהווה סכנה להדבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו