מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר מרגלית דחופפפפאלירז07/03/2011
לכבוד דר בובר אשמח לקבל את התיחסותך למצב שלי
בשנת 2007 היה לי מגע לא מוגן שלאחריו נדבקתי במחלת הנשיקה - בזמנו לא עשיתי בדיקת לאיידס כי לא הייתי מודע לעניין,
לפני כחצי שנה קיימתי יחסים עם נשא בוודאות ללא קונדום, אחרי חודשים מהמגע האחרון חטפתי דלקת פרקים ואז מייד נדלקה לי נורה אדומה ועשיתי בדיקה לאיידס ויצא שלילי,
חשבתי להירגע ואז הופיעה לי פטרת הגופ, ושוב עשיתי בדיקה אחרי 3 חודשים ויצא שלילי,
אבל לאחר מכן הופיעו לי תופעות של צריבות ודקירות בברכים ובמרפקים ובשרירים וגם פצעים בלשון ודקירות בבליעה, עשיתי בדיקת לאיתור שאר מחלות מין עגבת זיבה כלימדיה ושוב בדיקה לאיידס שזה בעצם 6 חודשים אחרי הארוע והבדיקה יצאה שלילי,
כיום אני 6 חודשים וקצת אחרי הארוע האחרון עם תופעות של צריבות וכאבים במרפקים ובלשון וירידה בלימפוציטים מ6.5 ל4.2 וגילו לי נוגדןANA בדם, [שללו לי גם לופוס] השאלה שלי מה לעשות כי ניסיתי לבקש בבית חולים בדיקה לאיתור הנגיפ עצמPRCו ולא הסכימו היות ואני נשוי ו[עשיתי את הטעויות אלו בגלל טרואמה שעברתי בילדות] ולא רוצה לקחת סיכון לגבי אישתי ולהריון אז אנא ממך איזו בדיקה צריך לעשות במצב הזה והאם חצי שנה זה זמן וודאי למרות הסימפטומים שהופיעו וזה שהייי עם נשא בלי קונדום אנא יעצי לי דחופ כי זה נוגע לחיים של אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מרגלית דחופפפפ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011הבדיקה שעשית 6 חודשים אחרי הארוע שוללת את ההדבקה - כלומר לא נדבקת !!!!
לגבי כל השאר - אין צורך ב PCR
תפנה לרופא המשפחה לבירור התסמינים שלך - אין קשר להדבקה שהרי לא נדבקת !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)