מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נערת ליווי במשיבת רווקיםbadboy09/03/2011
שלום,
עשו לי מסיבת רווקים שבוע שעבר, כל מה שאני זוכר משם, זה שהזמינו נערת ליווי בישבילי
(פעם ראשונה ואחרונה בחיים!!! )
הייתי מאוד שיכור, מחדר היה קצת חשוך, אך אני זוכר שהשתמשתי בקונדום,היא הלבישה לי אותו בעזרת פה שלה, ובסיום אקט , היא עשתה לי ביד אך ללא קונדום תוך שימוש בשמן ,כך לפחות אני זוכר, אך איני יודע האם הוא נקרא או לא, או האם חדירה היתה מעבר לבסיס הקונדום... השכירו נערת ליווי ל חצי שעה, תוך חצי שעה כל זה קרה.
יש לי כמה שאלות :
1. האם יש סיכוי שנדבקתי במחלת מין כלשהי ? אם כן מהי?
2. מתי אלי להיבדק אצל רופאה ? מייד או מייד ובעוד מספר שבועות וחודשים? והאם תשובה שנקבל הנה סופית?
תודה מראש,
אני בדיקאון טוטאלי :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערת ליווי במשיבת רווקים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011אם היו יחסי מין בלי קונדום תוכל להיבדק ל HIV 3 שבועות אחרי המקרה
באשר למחלות מין אחרות - תפנה לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי
badboy09/03/2011הכוונה שלי, האם יחלתי להידבק בתנאי שאקט חדירה היה עם קונדום באוננות בלי?
ואם כבר אני ממשיך, לאחר כמה זמן מינימלי אני צריך לבצע בדיקת קומבו כך שהיא תיהנה אמינה ?
ואם היא מספיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
badboy10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
badboy10/03/2011היום הייתי אצל רופא משפחה ( לאחר 6 ימים של מעשה המתואר מעלה), הוא שלך אותי לבצע בדיקות ל HIV,Sypihilis,Hepatitis C&B,Chlamidia,CBC
ביצעתי בדיקה היום. שאילה היא , לאחר שבוע שאני אקבל תוצאות, חוץ מ בדיקה HIV, האם תוצאות לשאר הבדיקות יהיו אמינות ואני אצטרך לחזור על בדיקה רק ל HIV בעוד חודשיים ? או שאני אצטרך לחזור על כל הבדיקות שוב פעם ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם- דחוף!!!
badboy10/03/2011היום עשיתי בדיקת דם לאחר שבוע של מעשהבילוי עם נערת ליווי תוך שימוש בקונדום
( הייתי אצל רופאה היום וביקשתי ממנו בדיקה לכל מחלות מין ),
קיבלתי כבר תוצאות, רמת % Lymphocytes ירדה ל 37.7 לאומת חודש שעבר שביצעתי בדיקה כללית של דם בלי שום קשר . חודש שעבר היה 46.7.....האם זה אומר משהו????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטוריית תוצאות
badboy10/03/2011רק להבהיר מצב.....
מצ"ב הסטוריה לבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורף קובץ
badboy10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה לא נותנים להעלות קובץ
badboy10/03/2011הסטוריה :
% לימפציתים תחום (48-22):
13.5.02 - 49%
01.08.02 - 50.1%
28.08.02 - 44.8%
25.09.02 - 54.4%
24.10.02 - 49.8%
31.10.06 - 40.5%
13.02.11 - 46.7%
10.03.11 - 37.7% !!
# לימפתיצים תחום (4.8-1):
- 49%
01.08.02 - 3.24
28.08.02 - 2.54
25.09.02 - 2.95
24.10.02 - 3.08
31.10.06 - 1.9
13.02.11 - 2.76
10.03.11 - 1.97 !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)