מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההההההההאני11/03/2011
ד"ר שלום,
יש לי שאלה:
אם קצה הפין חדר לנרתיק לשתי שניות, האם קיימת סכנת הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלהההההההה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2011תיאורטית כן - מעשית סיכוי נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - שאלה קטנה נוספת בבקשה
אני12/03/2011האם הסיכון הוא ברמה שעליי להיבדק?
יש לציין שכבר נבדקתי לפני חודשיים בגלל מקרה אחר.. האם עליי להיבדק שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - שאלה קטנה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/03/2011ל ארוע הוא סיכון בפני עצמו
זה שנבדקת קודם לא "שומר" עליך מהדבקה
מה עם קונדום???? בדיקה היא לא אמצעי הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני13/03/2011ד"ר חשוב לי לציין שאני מקפידה על קיום יחסי מין עם קונדום בלבד כי הבריאות שלי חשובה לי מאוד, אך זה קרה מהר מידי ולא יכלתי למנוע את זה. לאחר מכן כעסתי עליו וביקשתי ממנו לשים קונדום, כלומר החדירה המלאה הייתה עם קונדום.
האם עדיין כדאי לי להיבדק למרות שהסיכוי להדבקה נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)