מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאבישי16/03/2011
שלום רב,
אזרתי אומץ היום והלכתי לעשות בדיקה לאיידס באיכילוב במחלקה לאפידמולוגיה- המחלקה לאיידס, עד שהגעתי אמרו לי שאין היום בדיקות רק מחר. בכל אופן הכניסה למחלקה היא עם לחצן כמו שלטר של אור שפותח את הדלת שנכנסתי שמתי לב שהלחצן ממש מלוכלך כמו נזלת צהובה עליו, לא ראיתי כתמי דם אדומים אבל יכול להיות שהלחצן התלכלך גם בדם בגלל שיש שם חולי איידס שבאים למעקבים ובדיקות דם האם יש חשש להדבקה בדרך זו? אולי אני סתם לחוץ יתר על המידה בגלל הבדיקה אבל אני מצונן וקינחתי את האף ונגעתי בפנים מהלחץ ורק אח"כ נזכרתי שהלחצן היה מלוכלך האם עכשיו אני צריך לחכות שוב חודשיים לבדיקה? האם ניתן להידבק כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אבישי17/03/2011בהמשך להיותי באיכילוב, במחלקה האפידמולוגית, לצורך בדיקה, נזכרתי שדרכתי במזדרון על דם לא יבש שהיה על הרצפה, כתם בסדר גודל של יריקה ממש גדולה, השאלה היא אם אחרי חמש דק' שהגעתי למקום העבודה (אני עובד ממש ליד בויצמן) התיישבתי בצורה של רגל מתחת לתחת וסידרתי את הנעל, למיטב זכרוני לא נגעתי בסוליה, אבל במידה וכן, כמו שאמרתי אני מצונן ויתכן ונגעתי בפה, עיניים, האם ניתן להידבק כך?
נ.ב. הדם שעל הרצפה היה רטוב, האם אני בסיכון במידה והיה מגע?
ממש ממש תודה על פועלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/03/2011ממליצה לך ולשכמוך לקרוא איך באמת יכולים להידבק
לא נדבקים במגע של העור עם דם של נשא HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)