מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההי16/03/2011
שלום
אני בן וקיימתי יחסי מין עם זכר אחר.
כשעשינו סקס ללא קונדום, היה מעבר של שתן ממני לפתח השופכה שלו, ומעבר של שתן ממנו לפתח השופכה שלי (ב2 המקרים השתן נכנס לתוך איבר המין,לצינור השתן).
השאלות:
1. האם ניתן להדבק במחלות מין כלשהן(איידס ובמחלות מין נוספות) במקרה כזה של מגע עם שתן?
2. האם ניתן להדבק בשתן בחידקים/וירוסים או בכל מחלה אחרת,(שהיא לא מחלת מין)?
3. נניח והזכר השני ואני היינו בריאים(לפחות ממחלות מין, אני לא יודע מה עוד מופרש בשתן) אפשר להיות רגוע,מהדבקות במחלות כלשהן?(איידס וכל שאר מחלות המין, או מחלות אחרות המופרשות בשתן)?
תודה רבה, אם משהו לא ברור אין לי בעיה להסביר שוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/03/2011אפשר להידבק במחלות מין, מאחר והחיידק/הנגיף נמצאים בשופכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
הי17/03/2011שאלה:
אם אני והזכר השני בריאים מכל מחלות המין, צריך להיות חשש כלשהו בגלל המגע עם השתן מייד עם הפרשתו וכניסתו לצינור השופכה?(גם מבחינת מחלות מין וגם מבחינת מחלות אחרות שהן לא מחלות מין,זיהומים,וירוסים,חיידקים וכ'ו).
אני מודע שזה פורום איידס, אבל זאת שאלה שלפי מה שראיתי, את יכולה לענות עלייה, ואודה לך מאוד אם תכלי להתייחס לשאלתי, לא רק מהמובן של איידס... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות
י20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011פרט למחלות מין - בעיקר מחלות חיידקיות כגון זיבה - כלמידיה , אין סיכון לתחלואה אחרת. כך שאם שניכם בריאים מבחינת מחלות מין - אין כאן סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
י22/03/20111. אם יש מעבר צואה מאחד לשני גם כאן מספיק ששנינו בריאים מכל מחלות המין, ואין בצואה תחלואה אחרת של מחלות אחרות?
2.זה משנה אם אחד מאיתנו לקח תרופות באותה תקופה שאולי מופרשות בשתן או בצואה?
3. אם אחד מאיתנו היה חולה באותה תקופה זה ישנה משהו מבחינת ההפרשות בשתן ובצואה?
4. אם מעבר השתן/הצואה היה בין 2 אחים לאותם ההורים, זה משנה משהו?
(כי נזכרתי שהייתי קטן היה איזה מקרה עם אח שלי)
5. כדי שאדע שאין לנו מחלות חיידקיות, מספיק לדעת שאין לנו מחלות מין? (כי רשמת במחלות החיידקיות לדוגמה מחלות שלפי מייטב ידיעתי הן מחלות מין)
תודה, אתה עוזר לי מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות
י24/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין24/03/2011אתה הוא זה שמתמקד במחלות מין ....אבל במגע בין שני אנשים ברור שעוברים גורמים זיהומיים כולל וירוסים חיידקים ופטריות ...אבל מה לעשות אי אפשר למנוע זאת. ואלה החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מתכוון?
י27/03/2011למה אתה מתכוון שאתה אומר בתשובה שלך " מגע בין שני אנשים"? אתה מתכוון למגע עם נוזל זרע או למגע עם שתן כמו ששאלתי בשאלה שלי? (כי לא הבנתי איפה יש הפרשה של גורמים זיהומיים/חייקים/וירוסים/פטריות)
(כאמור במקרה שלי מעבר השתן/נוזל הזרע היה בסקס שהיה ביני לבין אח שלי,שהוא אח לאותם ההורים, מתי שהייתי ממש קטן)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות
י28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)