למי נועדה התשובה עם הקוקטייל ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי נועדה התשובה עם הקוקטייל ??
    גילי
    17/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

גילי
    17/03/2011

אם התשובה נועדה בשבילי אז זה מעליב ופוגע !!!
    וגם לא הבנתי מה הקשר לשאלה שלי ???
    בסך הכל בקשתי תשובה לשאלה שלי מרופאה בכירה בנושא .
    תודה בכל אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יניב

אלברט
    17/03/2011

חבר, עשיתי בדיקה אצל ד"ר סרג', ב"ה הבדיקה יצאה שלילית. לקח לי המון זמן להחליט שאני רוצה לעשות את הבדיקה וד"ר סרג' הסביר לי לי והרגיע אותי פעמים רבות בין בפלאפון ובין פנים מול פנים, שבסך הכל אין לי מה לחשוש, את הסבירות וכו'. מה שאני מנסה להגיד לך הוא שד"ר סרג' הוא אדם מדהים שפועל במלאכת קודש. למיטב ידיעתי רופא בכיר בביה"ח קפלן. אוליי השאלות שלך בפורום קצת מעידות על חרדה שהיא ברורה לגמריי, סך הכל הייתה בתקופת חלון לפני הבדיקה וכו'... בקיצור אל תעלב מכלום. תחשוב תהיה בריא ומאושר, ומהיכרותי עם ד"ר סרג' אין רופאים כאלה! כל כך אדיב וסובלני, במקום להעלות שאלות בפורום הייתה מתקשר ומדבר איתו ומסביר לו שאתה בחרדה והייתה מבין למה אני מתכוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו