מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לי ,מצפה לתשובתך ד"ראריה21/03/2011
אם עשיתי קומבו אחרי 14 ימים ולא הייתי רגוע ועשיתי גם
אחרי 22 יום , בשתי הבדיקות יצאה שלילי.
מה זה אומר עכשיו ? אפשר להפסיק להיבדק ? צריך עוד בדיקות אחרות ?
אני ראיתי פה שענית למישהו שעשה אחרי 23 יום קומבו ויצא לו שלילי
אמרת לו שהוא לא נידבק. כך הדברים גם לגביי ?
הבדיקה הזאת, קומבו הולכת באמת להחליף את האלייזה שבשגרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לי ,מצפה לתשובתך ד"ר - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011בדיקת הקומבו לאחר 3 שבועות היא בטוחה למדי, משרד הבריאות לאחרונה קבע שבדיקת קומבו אחרי חודש היא סופית ואין צורך בבדיקה אחרת. משרד הבריאות לוקח טווח ביטחון ועל כן קבע חודש אך ברור שמי שבדיקת הקומבו שלו תקינה אחרי 3 שבועות יכול להיות רגוע. ההנחיה היא חודש כעת.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)