פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה
    טל
    28/03/2011

האם פטריה על העור ידיים ורגלים שמסרבת לעבור, יכולה להיות סימן לאיידס? אני בת 31 ואף פעם לא היתה לי פטריה ואז פתאום יצא לי פצע אחד ברגל שעבר אחרי טיפול עם משכה ואז הופיעו פצעים נוספים. אין לי סיבה מוצדקת לחשוב שנדבקתי באיידס אבל מאז שהיתי בת 18 יש לי הרבה חרדות בנושא. כבר עשיתי איזה 4 בדיקות במהלך החיים למרות שמגיל 21 אני נשואה ועשיתי בדיקת איידס לפני שהתחתנתי.
    עכשיו אני מפחדת שלפני כשנה וחצי כאשר ילדתי את בני השני הדביקו אותי בזמן הניתוח הקיסרי עם איזה כלי שלא עבר חיטוי כראוי.
    האם בגלל הפטריה הטבעתית בגוף שלא רוצה לעבור אני צריכה לחשוד שהדביקו אותי באיידס?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

טל
    31/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה - תגובה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    01/04/2011

המחשבות שלך הפליגו הרחק הרחק. לא סביר שנדבקת באיידס באופן שתיארת . לגבי הפטריה, אנשים רבים סובלים מפטרת בעור ללא קשר לכשל חיסוני ועליך להתיעץ עם רופא עור.
    בכל מיקרה אם אינך רגועה, מה יותר קל מלבצע בדיקה נוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו