מבולבל ונרגש ד"ר לורבר חשוב לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל ונרגש ד"ר לורבר חשוב לי מאוד
    רועי
    01/04/2011

שלום
    קצת מבולבל ומעוניין לדעת.
    אנשים נענים בתשובותייך פה לאחרונה שבדיקת קומבו מספיק לבצע פעם אחת אחרי
    3 שבועות והיא מספיקה ואמינה. ואין צורך לעשות גם אלייזה. גם דוקטור גרדשטיין עמיתך לפורום עונה פה שהבדיקה קומבו אחרי 3 שבועות בטוחה למדי.ושמשרד הבריאות קבע לאחרונה שבדיקת קומבו אחרי חודש היא סופית ואין צורך בבדיקה אחרת
    עכשיו בתשובות האחרונות לגבי השואלים משיב דוקטור גרדשטיין שההמלצה עדיין של משרד הבריאות לבצע אלייזה אחרי חודשיים ליתר ביטחון. קצת מבלבל.
    עוד שאלה היא אם עשיתי 2 בדיקות קומבו במרפאתו של ד"ר גרדשטיין אחרי טווח ימים של 22 יום וגם 30 יום אחרי לאותו מקרה, יצאה תשובה שלילית בשתיהן .לפי דבריו של הדוקטור, אני יכול להיות רגוע לחלוטין מדבריו ותשובתו לגבי הבדיקות שבצעתי אצלו. ? ? קבלתי גם ממנו דף תשובה, רשום מכון בן ארי היחידה ל HIV .
    פשוט הלכתי אליו בעצה של חבר . הוא רופא מוכר ???
    אפשר כבר לחזור לשגרת חיים אחרי תשובה שלו. מאוד חשוב לי תשובתך כי אני עובד המון בחו"ל בנסיעות ורוצה להתרכז בעבודה ולדעת שאין לי כלום לאור תשובות הרופא על בדיקת הקומבו אצלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך חשוב מאוד ד"ר לורבר היקרה

רועי
    01/04/2011

לסיכום :
    האם אפשר וצריך להיות רגוע לחלוטין אחרי 2 בדיקות הקומבו 22 ו 30 יום אחרי
    המקרה שעשיתי אצל ד"ר גרדשטיין במרפאתו ? { תשובות שליליות לשתי הבדיקות }
    2.} האם הרופא מוכר בתחום האיידס בארץ ?
    3} מזה מכון בן ארי היחידה ל HIV בי"ח קפלן ? האם הבדיקות במרפאה של הד"ר נבדקות בבי"ח קפלן ? { זה הדף תשובה שקבלתי מהדוקטור במייל ??? }
    שוב תודה רבה לך דוקטור לורבר על הזמן שאת מקדישה למעננו !!!
    מאוד חשוב לי לפני נסעתי הקרובה לחו"ל לצורך עבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חשוב מאוד ד"ר לורבר היקרה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/04/2011

מכון בן ארי הוא המעבדה בקפלן אליה שולח דר גרשטיין את בדיקת האלייזה
    המעבדה מוכרת ומנוסה ומוכרת עי משרד הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל ונרגש ד"ר לורבר חשוב לי מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/04/2011

לגבי הבדיקות שלך, פעמיים, אתה יכול להיות רגוע - לא נדבקת ותפסיק להיבדק - כמובן לגבי אותו ארוע

בדיקת הקומבו עדיין לא נכנסה ברוטינה עי משרד הבריאות ותיכנס מעד בקרוב
    אז, לא צריך יהי לגבות את הקומבו בבדיקת אלייזה - הקןמבו תהיה הבדיקה הרלבנטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו