דוקטור לורבר המדהימה מחכה בקוצר רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור לורבר המדהימה מחכה בקוצר רוח
    יניב
    02/04/2011

רציתי לשאול ולוודא ,אני בחורה מאוד נקייה ופרנואידית. הייתי במסיבת רווקות של חברה שכללה גם גברים והמון שתייה. עשינו שטויות שכללו אוראלי לגברים ועוד מעשים מסוכנים מינית.נבהלתי מאוד והלכתי עם חברה להיבדק קומבו בת"א. היא לקחה אותי לד"ר גרדשטיין.{ עכשיו אני רואה פה בכלל שהוא שותפך לניהול הפורום}. חברתי עשתה בדיקת קומבו אחת ואני עשיתי 3 בדיקות קומבו למרות נסיונות ההסבר והשכנוע של דוקטור גרדשטיין שאין צורך בכל כך הרבה בדיקות. עשיתי קומבו אצל הד"ר במרפאה לאותו מקרה 3 פעמים. 14 ,22 ,30 יום ,הכל לאותו אירוע אחד{ המסיבה }. . כל הבדיקות למזלי ושמחתי תקינות ושליליות. שאלותיי העיקריות והחשובות לי :
    א} בדיקות הקומבו מספיקות לאותו אירוע אחד שנחשפתי ?
    ב} הבדיקות קומבו שעשיתי בודקות לי גם מקרי עבר ישנים יותר מלפני הארוע האחרון ?
    ג} מה לגבי המרפאה והדוקטור גרדשטיין ,הבנתי מראש העמוד שהוא בכיר בנושא האיידס
    ועובד בקפלן ?
    ד} אפשר להירגע ולהניח הכל מאחורי אחרי הבדיקות והתשובות השליליות ?
    תודה מראש מצפה בקוצר רוח לתשובותייך על כל השאלות שלי.
    מאוד דאגנית וחרדה !!!
    כל המקרה קרה לפני זמן מה
    הלוואי ותעני לי במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך קטן

יניב
    02/04/2011

הכוונה בימים 14 , 22 ,30 יום כמובן לאחרי האירוע
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור לורבר המדהימה מחכה בקוצר רוח - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/04/2011

1. בדיקות הקומבו מספיקות, מהימנות ומכסות גם את כל ההיסטוריה המינית שלך שהרי בקומבו בודקים גם נוגדנים.
    2. הרופא בכיר ומצויין
    3. פעם הבאה - מין אוראלי עושים עם קונדום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו