האם יכול להיות שספגתי איידס!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שספגתי איידס!
    מודאג
    04/04/2011

לפני שבוע בחזרתי מהעבודה סימנה לי בחורה ליד הכביש לעצור, חשבתי שהיא רוצה טרמפ אז עצרתי. התברר שהיא זונה, אני בכלל לא בקטע של זונות, אז היא הראתה לי קונדום ושאלה אם אני רוצה. האמת לא רציתי , אבל היא נראת בת 20 ומאוד חייכה ורצתה (את הכסף כמובן) . אז אמרתי לה תעלי! אני בן 28, וזאת פעם ראשונה שאני הולך עם זונה. האמת איך שהתחלתי את האקט איתה ידעתי שזה לא בשבילי !! ורציתי לסיים כמה שמהר! זה נמשך להערכתי בין 5 ל 8 דקות! ממש בהתחלה היא הלבישה לי קונדום, אבל הקונדום לא הגיע עד לבסיס הזין שלי (נשאר משהו כמו 1 ס"מ עד 2 ס"מ מלמטה בכיוון למעלה לא מכוסה ). בסוף כשסיימנו הורדתי את הקונדום (פעם ראשונה שמשתמש בו) כנראה לא נכון הרגשתי נוזל , האמת לא בטוח אם ירד עלי ממנו נוזל ואם כן איפה בדיוק זה ירד. בכל מקרה מיד לקחתי בקבוק מיים ושטפתי את כל האיזור.

זה הסיפור, השאלות שלי:
    1) האם בסיס הזיין סופג מחלת האיידס אם נכנס לכוס של הבחורה?
    2) במידה וירד נוזל מהבחורה והגיע באיזור הזין ומיד שטפתי את זה מיד? יכול להיות שיעבור אלי איידס!

המון תודה למגיבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה ד"ר מרגלית , תעני זה חשוב

מודאג
    07/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו