מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יכול להיות שספגתי איידס!מודאג04/04/2011
לפני שבוע בחזרתי מהעבודה סימנה לי בחורה ליד הכביש לעצור, חשבתי שהיא רוצה טרמפ אז עצרתי. התברר שהיא זונה, אני בכלל לא בקטע של זונות, אז היא הראתה לי קונדום ושאלה אם אני רוצה. האמת לא רציתי , אבל היא נראת בת 20 ומאוד חייכה ורצתה (את הכסף כמובן) . אז אמרתי לה תעלי! אני בן 28, וזאת פעם ראשונה שאני הולך עם זונה. האמת איך שהתחלתי את האקט איתה ידעתי שזה לא בשבילי !! ורציתי לסיים כמה שמהר! זה נמשך להערכתי בין 5 ל 8 דקות! ממש בהתחלה היא הלבישה לי קונדום, אבל הקונדום לא הגיע עד לבסיס הזין שלי (נשאר משהו כמו 1 ס"מ עד 2 ס"מ מלמטה בכיוון למעלה לא מכוסה ). בסוף כשסיימנו הורדתי את הקונדום (פעם ראשונה שמשתמש בו) כנראה לא נכון הרגשתי נוזל , האמת לא בטוח אם ירד עלי ממנו נוזל ואם כן איפה בדיוק זה ירד. בכל מקרה מיד לקחתי בקבוק מיים ושטפתי את כל האיזור.
זה הסיפור, השאלות שלי:
1) האם בסיס הזיין סופג מחלת האיידס אם נכנס לכוס של הבחורה?
2) במידה וירד נוזל מהבחורה והגיע באיזור הזין ומיד שטפתי את זה מיד? יכול להיות שיעבור אלי איידס!
המון תודה למגיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ד"ר מרגלית , תעני זה חשוב
מודאג07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)