שאלה דחופה -בבקשה מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה -בבקשה מענה
    י
    11/04/2011

שלום
    אני עשיתי סקס כשהייתי ממש קטן עם אח שלי שהוא בן לאותם ההורים כמו שלי,לאחרונה נזכרתי במקרה זה,ואני דואג מאוד.

שאלה:
    אם הזרע של אח שלי לאותם ההורים נכנס לתוך הגוף שלי, אז יש סכנה כלשהי שהזרע הזה בתוך הגוף שלי, בגלל שהזרע יצא מאח שלי?

בבקשה בבקשה תעני לי אני חייב תשובה
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה -בבקשה מענה

הוספת תגובה

• המשך חשוב

י
    11/04/2011

אני מתכוון ששנינו בריאים מכל מחלות המין אך האם זרע/צואה/רוק/שתן יכול לעשות משהו לגוף כמו לדוגמה פגיעה בגוף בלי קשר למחלות מין, אם הנוזלים/צואה הללו עבר מאח אחד לאח השני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

טלי
    12/04/2011

חומרים כמו זרע/צואה/רוק/שתן לא יעשו שום דבר לגוף אם שניכם לא חולים במחלות מין ו/או איידס.

זה בכלל לא משנה אם מדובר באחים או בבני זוג, כל עוד אין לכם מחלות הכל בסדר.

חוץ מזה אני מבינה שזה קרה לפני הרבה שנים, למה זה מעסיק אותך עכשיו?

קרה משהו חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה -בבקשה מענה - תגובה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    12/04/2011

לגבי הזרע של אחיך אין כל סכנה שקשורה לזרע עצמו.
    לגבי מחלות זיהומיות שיכולות להתלוות , העובדה שמדובר באחיך אינה משנה דבר, השאלה היא אם הוא היה בסיכון למחלות זיהומיות המועברות במגע מיני לפני שקיים יחסים איתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה- המשך

י
    13/04/2011

יש לי 2 שאלות:

1.בתגובה לשאלה שלי טלי רשמה:

"חומרים כמו שתן/צואה/רוק/זרע לא יעשו שום דבר לגוף אם שניכם לא חולים במחלות מין ו/או איידס.זה בכלל לא משנה אם מדובר באחים או בבני זוג, כל עוד אין לכם מחלות מין הכל בסדר." -במידה ומשפט זה נכון:

לגבי מחלות מין - לשנינו לא היה.

אבל אין דברים נוספים שיכולים להתלוות לחומרים אלו ולפגוע בי? או שאם אין מחלות מין גם אם נחשפתי בסקס לחומרים האלו שום דבר נוסף לא יעבור גם אם מדובר באחים לאותם הורים?

2.לגבי הזרע עצמו הבנתי שגם אם מדובר באח שלי לאותם ההורים הזרע לא יעשה לי שום דבר בגוף כמו פגיעות בגוף לדוגמה.(בלי קשר למחלות שעוברות בשתן/צואה/רוק/זרע האלו). אבל האם גם בשתן/צואה/רוק ולא רק לגבי הזרע לא תיהיה פגיעה גם אם מדובר באח שלי לאותם ההורים וזה לא יזיק לגוף שלי אליו חומרים אלו נכנסו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה רק על השאלה הזאת כאן:

י
    26/04/2011

2.לגבי הזרע עצמו הבנתי שגם אם מדובר באח שלי לאותם ההורים הזרע לא יעשה לי שום דבר בגוף כמו פגיעות בגוף ולגרום נזק.(בלי קשר למחלות שעוברות בשתן/צואה/זרע האלו, אלא נזקים כתוצאה מהכניסה של הזרע לגוף- תקן אותי אם אני טועה). אבל האם גם בשתן/צואה/ ולא רק כשהזרע נכנס לא תיהיה פגיעה גם אם מדובר באח שלי לאותם ההורים מהבחינה של פגיעות בגוף שיכולות לקרות כתוצאה מהכניסה של אחד מחומרים אלו לגוף ולגרום לנזק?(נזקים לגוף לא מהבחינה של מחלות/חיידקים/וירוסים שמתלווים לחומרים אלו, אלא מהבחינה של נזק כתוצאה מזה שאולי זה משנה שהחומרים הגיעו אלי מאח שלי לאותם ההורים, ואולי תיהיה פגיעה בגוף כתוצאה מהכניסה של חומרים אלו בגלל שמדובר באח שלי לאותם ההורים ולא חבר לדוגמה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל לא משנה אם זה אח או חבר

טלי
    26/04/2011

אין כל קשר בין וירוסים/מחלות וכן הלאה לבין העובדה שאתם אחים.

אם היתה איזו מחלת מין או כל מחלה אחרת היית בסכנת הדבקות. אם לא היתה מחלה אין סיכון. זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון גם לגבי חומרים שנכנסים לגוף

טלי
    26/04/2011

לא משנה אם אתם אחים או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו