שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    12/04/2011

שלום,
    היום כשהסתפרתי הספרית בטעות נעצה את קצות המספרים בראשי ושרטה קלות. פעם אחת כששני הלהבים היו די צמודים כלומר המספרים היו כמעט סגורים והקצה שלהם ננעץ בי ושרט. אחר כך קצה של להב אחד שרט קלות. אציין כי היה זה בתחילת התספורת, כך שהמספרים לא היו חמים (אני מציינת זאת כי חום משמיד את נגיף האיידס) והשיער לא היה ממש רטוב. אני יודעת שהמספרים לא עבורו שום חיטוי או ניקוי וחוששת שאם לפני מישהו נדקר ואולי היה נשא של איידס - האם כדאי בעקבות זאת לבצע בדיקה? עוד אוסיף: במספרים לא עשו שימוש כשלוש דקות לפני האירוע, אולי אפילו קצת יותר, כי נכחתי במקום וראיתי שהיא לא סיפרה אף אחד, אך דקות ספורת לפני כן - כן. אני מציינת זאת כי ידוע לי שהנגיף לא מחזיק מעמד באויר אך במידה שהמספריים היו סגורות? או מאופסנות בנרתיק צמוד סגורו? מודאגת - אודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    12/04/2011

אין סיכוי להידבק בנסיבות שתארת תנוח דעתך.
    לגבי בדיקה , תמיד טוב לעשות בדיקה מדי פעם אם את פעילה מינית ואם היו מגעים לא מוגנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר גרשטיין וחג שמח!

טלי
    12/04/2011

תודה ד"ר גרשטיין וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו