מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד'ר סרג'דנה12/04/2011
שלום
אשמ אם תענה לי על שאלתי סידרתי לחברה,שהעבר המיני שלה עשיר ובנוסף היה לה קשר עם בחור דו מיני,את החולצה עם סיכת ביטחון בהמשך הערב הסיכה ניתקעה לה בגב והיא ביקשה שאסדר לה שוב את החולצה ואני נידקרתי ביד, הייתי קצת שתויה ולכן אני לא זוכרת אם היה דם. במידה וכן ניתן להידבק ככה באיידס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד'ר סרג' - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין13/04/2011ההערכה שלי שלא ניתן להידבק כך , איני מכיר מיקרים של הדבקה באופן זה לא בעצמי , לא מחברי למקצוע ולא מהספרות הרפואית. הסיכוי של העברת הנגיף על ידי מחט לא חלולה שואף לאפס כמו כן עבר זמן מן הדקירה שלה עד לדקירה שלך כך שלא סביר שיהיה בכלל נגיף חי על פני המחט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)