חושש מאוד.. מעוניין לקבל תשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מאוד.. מעוניין לקבל תשובה..
    עמית
    16/04/2011

מזה 3 שנים אני מנהל סטוצים מזדמנים. מאז ומתמיד היה מדובר באוננות משותפת ונשיקות ולפעמים הפרטנר היה יורד לי (ומדובר בירידה קצרה מאוד).
    האם עליי לחשוש מהדבקה במקרה זה? יש טעם בבדיקה?

בסביבות מאי 2010 היה לי אקט נוסף, של חדירה הדדית, עם קונדום. ואותו בחור גם ירד לי, אני רק לקקתי את איבר מינו (שוב מדובר בפעם אחת בלבד - אקט של שניה)

ולפני כחודשיים (אולי יותר) היה לי אקט נוסף עם בחור שרק ירד לי ממושכות. ייתכן והייתה נשיכה קלה על כיפת איבר המין משום שיום אחרי ראיתי מעין 2 גלדים קטנים.
    מה רמת הסיכון במצב הזה? במקרה האחרון מדובר במצב שאני הייתי הנמצץ בלבד.

אני חייב לציין שלפני כשבועיים החלמתי משבוע וחצי של צינון, שהיה מלווה בכאב גרון קל (שחלף מהר) ושיעול (לא אופייני לי בדרך כלל) אבל ידוע לי שאני בעל מערכת חיסונית לא חזקה במיוחד (אני בן 22 אבל סובל שנים מצינון מספר פעמים בשנה) אבל משום מה שוב חזר לי בימים האחרונים השיעול.
    בנוסף בתקופת הצינון הייתי מלווה בחרדות, אולי התקפי פאניקה לא אופיינים כלל שלא נתנו לי לישון. לא יכלתי לשכב לרגע הייתי חייב להתהלך הלוך ושוב ולצאת לאוויר.

האם מדובר בתסמינים של איידס. חשוב לציין דרך אגב שמזה שנים אני סובל מגרד בכף הרגל שהתפשט עם הזמן למפשעה. (עוד לפני התחלת האקטים המיניים בחיי) כמובן שאני כל מספר חודשים כשזה מטריד אני משתמש במשחה אנטיפטריתית. בכל מקרה ייתכן ויש לזה השפעה על סיכויי הדבקות..
    אני חרד מאוד.. אשמח לקבל תשובות.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרם קיבלתי תשובה

עמית
    21/04/2011

דילגו על השאלה שלי אשמח לקבל תשובה בבקשה...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש מאוד.. מעוניין לקבל תשובה.. - תגובה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    21/04/2011

בעיקרון איני רואה בסוג המגעים שתיארת סיכון ממשי , יחד עם זאת אם פעילותך המינית מביאה אותך לכזו דרגת חרדה , אולי כדאי לבדוק אם לא כדאי לשנות את הרגליך המיניים....
    בדיקה אף פעם לא מיותרת אפילו אם מטרתה היא הרגעה בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו