מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהדודי16/04/2011
שלום ד"ר,
היום הייתי במסעדה למלצר שהגיש לי את האוכל היה פצע די עמוק בידו. אם כי דם לא זב מאותו הפצע.כמו כן, ציפורניו היו כסוסות לחלוטין. שתיתי מהכוס אותה הוא הגיש לי כך שיתכן שפי בא במגע אם אותם המקומות בהם נגע לאחר שנגעתי בכוס אכלתי זיתים עם אצבועותי. בנוסף הוא השתמשתי בסכו"ם אותו הוא הביא. לא הבחנתי בדם לא על הכוס ולא על הסכו"ם. יצויין שאותו המלצר נמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף ה HIV
אשמח לקבל תשובה לשאלות הבאות (אודה להתייחסות לכל שאלה בנפרד):
1. האם המקרה הנ"ל מעלה חשד להדבקה בנגיף האיידס?
2. האם עלי לקבל טיפול מונע?
3. כיצד היית נוהג לו היית במקומי? מניח לעניין או חרד?
4. אשמח לקבל הסבר קצר המנמק את האפשרות או חוסר האפשרות להדבקה בנגיף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דודי16/04/2011ברצוני לציין שאני סובל מדלקת חניכיים חריפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011נגיף לא מועבר דרך העור או הציפורניים
ולכן מגע הכוס או כלי האוכל עם כף ידו של המלצר, ואין לזה כל קשר לקבוצות סיכון, לא יכול להעביר את הנגיף
תרגע, תלמד על דרכי ההדבקה ובכך תימנע ממך חרדה מיותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)