מודאגת מאוד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד.
    לולי
    18/04/2011

אני מאוד חוששת ממחלת האיידס.
    לאחרונה אני ובן זוגי מזה כ-5 חודשים, מבצעים סוג של מגע מיני בכך שהוא עולה עליי כאשר אני עם בגדים וגם הוא,ונוצר חיכוך של איברי המין. לפעמים אפילו אני מרגישה כאילו הוא מתחיל בחדירה אליי כאשר אנחנו עם הבגדים. היום לראשונה הוא הזיז לי קצת את המכנס והייתי רק עם תחתון והוא כאילו בא לחדור אליי ואז מהר הזזתי אותו. השאלה שלי היא האם מחיכוך של איברי המין שלפעמים כאילו זה מרגיש שיש "חדירה" (כי אנחנו עם בגדים. או עם תחתונים) האם מכך אני יכולה להידבק מאיידס?
    יש לציין שלטענתו הוא לא שכב עם שום אישה אחרת. וגם אני לא שכבתי עם שום גבר אחר. מעבר לכך האם העירבוב הרטיבויות יכול להביא לכך שאם במידה והוא נשא, אז אני יכולה להידבק?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד.

הוספת תגובה

• לא נראה לי שיש מה לדאוג

שלומי
    18/04/2011

ממה שאני יודע הידבקות באיידס מתרחשת אך ורק בעת חדירה מלאה. במקרה שלך לא הייתה חדירה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    19/04/2011

אם הקשר ביניכם רציני - למה שלא תיבדקו שניכם ובכך תסירו כל דאגה ???

בקשר לסיכויי הדבקה בצורה שתארת - אין כל סיכוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו