מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגבתאאא21/04/2011
שלום רב,
לפני יותר משבועים היה מגע מיני מוגן בקונדום. אך מין אורלי לא היה עם קונדום.
לפני 4 ימים יצא לי פצע יותר גדול מאפטה על הלשון יותר קרוב ללוע.
היום עשיתי בדיקות לעגבת וכל סוגי ההפטיטיס. כולם יצאו שליליות.
האם עשיתי את הבדיקות מוקדם מדי?
במקרה ופצע על הלשון הוא פצע עגבתי. הבדיקות היו מראות משהו?
אני נורא מפחדת. מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין21/04/2011בעיקרון אני מאמיןשעם הופעת הכיב היו צריכים להיות כבר נוגדנים והבדיקה הייתה צריכה להראות זאת. יחד עם זאת מומלץ לבצע את הבדיקה אחרי לפחות 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
אאא22/04/2011דר' גרדשטיין, תודה רבה על התשובה המהירה!
הבדיקה שביצעתי היא TPHA. עשיתי גם בדיקה STD PANEL PCR URINE.
האם בדיקה זו גם מראה עגבת? אני עדיין מחכה לתוצאות שלה.
האם אתה ממליץ במקרה שלי לעבור שוב בדיקה לעגבת בעוד שבוע?
ומהו הטיפול בעגבת ראשונית? כמה זמן הוא לוקח? ואם אפשר לצאת מזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין26/04/2011פאנל לזיהוי זיהומים המועברים במגע מיני בשתן בשיטת PCR אינו בודק עגבת בד"כ אם כי קיימים קיטים שגם כוללים עגבת , איני יודע באיזה קיט השתמשו במיקרה שלך.
בהחלט ממליץ לחזור על בדיקת העגבת.
במיקרה של אבחנה של עגבת טריה , הטיפול הוא זריקת פניצילין במינון של 2.4 מיליון יחידות. הטיפול יעיל ועוקבים אחרי כיל הנוגדנים על מנת לוודא את יעילות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה חוזרת
אאא27/04/2011שלום דר' גרדשטיין,
היום עשיתי בדיקה חוזרת לעגבת- שלילית.
עדיין יש לי פצע על הלשון וכתמים לבנים בתוך הלוע.
האם זה תסמין של אידס?
מה זה יכול להיות?
האם זה דומה לאיזושהיא מחלת מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)