מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי דוקטור לורבר רוצה לדעת !!!מיכה01/05/2011
שלום רב
עשיתי בדיקת קומבו לאחר 21 יום וייצא שלילי .
עכשיו גם נזכרתי שהיו לי עוד שתי חשיפות ישנות יותר.
חשיפה קודמת יותר היתה לפני חודש ושבוע בערך ( 36 יום ) מהבדיקה האחרונה
וחשיפה נוספת היתה לפני חודש וחצי ( 45 יום ) מהבדיקה האחרונה .
שאלתי אלייך דוקטור אם אני אמורה לבצע עוד בדיקות לחשיפות הישנות יותר
שציינתי או בדיקת הקומבו כיסתה לי ונתנה לי מענה לכל המקרים שלפני הבדיקה
האחרונה ? ( הבנתי מהקריאה בפורום שאם עושים בדיקה לאחר 21 יום מאירוע
אז אני מכוסה גם למקרי עבר ישנים יותר )
תודה ושבוע נעים
רויטל .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוקטור לורבר רוצה לדעת !!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2011בדיקת הקומבו מכסה גם ארועים קודמים מכיון שבודקת גם נוגדנים לנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ד"ר לורבר לא צריך ....??? לחוצה
נתן01/05/2011דוקטור לורבר הנכבדה אז אין גם צורך להמתין ולבצע בדיקת אלייזה
לשתי החשיפות המוקדמות שהזכרתי .
אני חוזרת על השאלה,האם הקומבו לאחר 21 יום למקרה האחרון,סגר לי את סיפור החשיפות הקודמות שטווח הימים הם :
חשיפה ישנה לפני 36 יום לבדיקת הקומבו
חשיפה נוספת ישנה יותר לפני 43 יום לבדיקת הקומבו
אין צורך לבצע אלייזה לשתי החשיפות המוקדמות יותר ?
תודה, פשוט אני בלחץ נוראי
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ומצפה בבקשה לתשובה נוספת
מיכה02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת
אשר02/05/2011איזה בדיקה עוד אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת מאו מאוד תשובה ד"ר לורבר
מיכה03/05/2011אני מאוד לחוצה ובקשתי לדעת אם הקומבו שעשיתי לאחר 21 יום, יצא שלילי
נתן לי מענה לחשיפות מוקדמות יותר כמו 36 יום ו 43 יום .
האם הקומבו מכסה גם תקופה כזאת לאחור ?
ואם כן אז לא צריך לבצע אלייזה לשתי החשיפות שציינתי ?
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ד"ר לורבר לא צריך ....??? לחוצה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/05/2011כפי שכבר עניתי לך - אין צורך באלייזה - בדיקת הקומבו מכסה גם את הארועים הקודמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פייר שאת לא עונה ד"ר לורבר
מיכה03/05/2011גם לי מגיע תשובה אפילו שאני מנדנדת
אני לחוצה ומבקשת תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)