מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור לורבר , שאלה ?אורי01/05/2011
אם עשיתי בדיקת קומבו לאחר 8 שבועות (56 יום ) שגם לוותה באלייזה
שתיהם שליליות . הקומבו נתן לי גם מענה לאירוע מאוחר יותר של 43 יום
לביצוע בדיקה לאחר מקרה. ?
בידיעה שהקומבו נותן מענה לאחר 21 יום ממקרה וגם מעבר לזה , אז הבדיקה
קומבו שעשיתי ,נתנה טווח למקרה המאוחר יותר לאחר 43 יום מהמקרה שגם גובתה באלייזה ושתיהם שליליות ( הקומבו והאלייזה ) אפשר להירגע ולרדת מהעץ
שטיפסתי עליו ?
האם 43 יום לבדיקת הקומבו + אלייזה = שלילי אפשר לחזור לשגרת חיים
נורמלית ורגילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור לורבר , שאלה ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/05/2011תשובה חיובית לשאלותיך - אפשר להרגע ולחזור לשגרת חיים רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,רק עוד הבהרה ד"ר לורבר !!!
אורי02/05/2011מבקש להבהיר שבתוך בדיקת הקומבו ( כולל אלייזה ) שבצעתי לאחר 8 שבועות
התכוונתי לשאול האם אותה בדיקת קומבו + ( האלייזה ) שיצאה שלילית נתנה לי מענה וכיסוי
למקרה מאוחר יותר שנתן טווח של 43 יום מאותה בדיקת קומבו ?
כלומר 43 יום לאחר המקרה הקומבו ( והאלייזה ) כיסה לי את המקרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)