מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה ,בקשה לד"ר מרגלית לורברללא שם05/05/2011
עשיתי בדיקה אצל דוקטור גרדשטיין במרפאתו.
בדיקה מסוג קומבו . בדיקה הייתה אחרי 6 שבועות . גם גובתה באלייזה.
התשובה שלילית לדבריו של דוקטור גרדשטיין. הוא אמר לי שאפשר להירגע לחלוטין ושהקומבו הופכת לבדיקה שבשיגרה.
הוא גם שלח לי תשובה מבית החולים קפלן מכון בן ארי.
עכשיו אפשר להירגע ולסמוך על התשובה ועל דוקטור גרדשטיין סרג.
אחרי דבריו ובדיקה אצלו , אפשר לחזור למצב רגיעה, נורמלי לחלוטין.
תודה רבה , מצטערת על אורך המלל....
מצפה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתשובה ד"ר מרגלית לורבר
ללא שם07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה
אאא09/05/2011לפי דעתי. ממש לא יפה לכתוב בפורום שבו דר' גרדשטיין נותן תשובות , ולשאול אם אפשר לסמוך על אותו רופא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ,בקשה לד"ר מרגלית לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011אין צורך לבדוק את ד"ר גרשטיין - מילה שלו היא מילה בסלע !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר תעני לי בבקשה בהמשך...
נתן08/05/2011אז אחרי דברייך ותשובתך , לגבי הבדיקה אצל דוקטור גרדשטיין
אני יכול בהחלט להירגע לחלוטין ולרדת מהלחץ לגבי האיידס ?
ולחזור לחיים נורמלים ורגילים לגמרי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן וחשוב ד"ר לורבר היקרה
נתן08/05/2011אז אני לא צריכה לעשות אלייזה אחרי קומבו שלילי
שנעשה אצל ד"ר גרדשטיין 6 שבועות אחרי המקרה ?
שוב תודה
את עוזרת מאוד
אני מאוד מבקשת את תשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן וחשוב ד"ר לורבר היקרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/05/2011ת לא צריכה לעשות אלייזה
את יכולה להרגע
בפעם הבאה - קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על זה ד"ר לורבר מרגלית
ללא שם10/05/2011האם אני יכולה להירגע סופית אחרי בדיקה אצל דוקטור
גרדשטיין במרפאה שלו ? { בדיקת קומבו לאחר 21 יום נתנה תוצאה שלילית }
וכמובן כל העבר שלי לפני המקרה האחרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם לזה לא התייחסת ד" לורבר אז בקשה
ללא שם10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למעלה ד"ר לורבר
ללא שם10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חוזרת
ללא שם10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה , תודה רבה
ללא שם10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חוזרת
ללא שם14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ,בקשה לד"ר מרגלית לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/05/2011דר גרשטיין הינו רופא בכיר, רציני ומהימן
כל מילה שאמר היא נכונה ואמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)