אני נער מתבגר ויש לי מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נער מתבגר ויש לי מספר שאלות
    אהרון
    08/05/2011

שלום אני בן 18. הייתי באיזה מועדון חשפנות לרגל יום ההולדת שלי.
    בקיצור במועדון לא היה לי מגע מיני בכלל (לא אוראלי ומין הסתם לא וגינאלי ואנאלי ולא נשיקות בכלל). אתה יודעים, היו סתם ריקודים של חשפניות עלי (דרך בגדים וגינס עבה שלי) ונגיעות שלי בהן (כשהן למחצה ערומות) ושלהן בי (כשהנגיעות שלהן היו דרך בגדים וג'ינס - בקיצור סוג של סקס יבש עם בגדים.

בבית ספר סיפרו לנו הרבה מאד על איידס ונגיף HIV, אני זוכר אבל בכל זאת ליתר בטיחות אני רוצה לברר. האם קיים איזה שהוא סיכוי רציני בכלל להדבק? והאם יש איזה שיהו סיכון למשפחתי?

שאלה נוספת: אם אני מנשק מישהי בפנים ויש לה סוג של פצעוני אקנה והיא נשאית או חולה האם ישנה איזה שהיא סכנה? או לדוגמא אם אישה מאוננת לגבר ויש לו פיצעונים או חתכים קטנים והיא נשאית איידס (אין חדירה אין כלום נטו אוננות של מגע יד) האם ישנה איזה שהיא סכנה מהותית? ואם אין לו פצעונים?

תודה רבה לרופאים, אני קצת לחוץ למען האמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיץ את השאלה

אהרון
    08/05/2011

מקפיץ את השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו