מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אאאא08/05/2011
שלום רב,
לפני חודש קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום. אך ביצעתי לו מין אוראלי ללא קונדום. מקרה חד פעמי ללא שפיכה בפה.
לאחר 9 ימים יוצא לי מין כיב על הלשון שלא עובר עד עכשיו. ביצעתי בדיקת עגבת פעמיים ויצא שלילי.
אני אמורה לבצע בדיקת איידס בעוד חודש ובנתיים אני בחששות כבדות ולא מצליחה להירגע.
כל הזמן מחפשת אצלי תסמינים נוספים.
הייתי אצל אופא למחלות זיהומיות דר' גנר ארי והוא אמר שאין קשר בין הכיב על הלשון לאיידס ושממין אוראלי סיכוי להדבק הוא נמוך ביותר.
חשוב לציין שלאותו גבר לא היו פצעים על איבר המין ולי לא היו פצעים פתוחים בתוך הפה.
מה זה יכול הליות?
האם זה באמת תסמין של איידס?
אני בהחלט אעשה בדיקה בעוד חודש אבל בנתיים אני כבר לא מצליחה לתפקד!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011ראשית את לא צריכה לחכות עוד חודש - תוכלי לבצע בדיקת קומבו שהינה אמינה על פי הלו"ז שלך (חודש)
באשר לכיב על הלשון - איו בהכרח קשר ל HIV אך צריך לבדוק מחלות מין נוספות. ממליצה לפנות לרופא מומחה במחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
אאא08/05/2011דר'
תודה רבה!
איפה אני יכולה לבצע בדיקת קומבו באזור רחובות?
האם יש אפשרות לקבל תשובה במקום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011בביח קפלן, לגבי תשובה לא יודעת אם מקבלים באותו יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)