א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א
    אאא
    08/05/2011

שלום רב,
    לפני חודש קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום. אך ביצעתי לו מין אוראלי ללא קונדום. מקרה חד פעמי ללא שפיכה בפה.
    לאחר 9 ימים יוצא לי מין כיב על הלשון שלא עובר עד עכשיו. ביצעתי בדיקת עגבת פעמיים ויצא שלילי.
    אני אמורה לבצע בדיקת איידס בעוד חודש ובנתיים אני בחששות כבדות ולא מצליחה להירגע.
    כל הזמן מחפשת אצלי תסמינים נוספים.
    הייתי אצל אופא למחלות זיהומיות דר' גנר ארי והוא אמר שאין קשר בין הכיב על הלשון לאיידס ושממין אוראלי סיכוי להדבק הוא נמוך ביותר.
    חשוב לציין שלאותו גבר לא היו פצעים על איבר המין ולי לא היו פצעים פתוחים בתוך הפה.
    מה זה יכול הליות?
    האם זה באמת תסמין של איידס?
    אני בהחלט אעשה בדיקה בעוד חודש אבל בנתיים אני כבר לא מצליחה לתפקד!
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    א

הוספת תגובה

• א - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/05/2011

ראשית את לא צריכה לחכות עוד חודש - תוכלי לבצע בדיקת קומבו שהינה אמינה על פי הלו"ז שלך (חודש)
    באשר לכיב על הלשון - איו בהכרח קשר ל HIV אך צריך לבדוק מחלות מין נוספות. ממליצה לפנות לרופא מומחה במחלות זיהומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומבו

אאא
    08/05/2011

דר'
    תודה רבה!
    איפה אני יכולה לבצע בדיקת קומבו באזור רחובות?
    האם יש אפשרות לקבל תשובה במקום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומבו - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/05/2011

בביח קפלן, לגבי תשובה לא יודעת אם מקבלים באותו יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו