האם כדאי לעשות בדיקה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לעשות בדיקה ?
    יוסי
    08/05/2011

שלום רב

אני ואישתי מתכננים להיכנס להריון
    אך תמיד קימנו מגע אם קונדום מכיוון שהגלולות היו גורמות לה לתופעות לוואי לא נעימות אני לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד במקום בו האנשים נראים לי קצת לא אמינים הולכים אם יצאניות וכל מיני דברים דומים(נראים לי בקבוצת סיכון) (פשוט אוכלוסיה לא משהו) ומכיוון שאני בא במגע איתם כמו שתיה מבקבוק לחיצות ידיים וכאלה לפעמים גם נושמים אחד על השני זו עבודה פיזית (תנאי עבודה) לאחרונה גיליתי שלאחד מהם יש הרפס (שפתיים) והדבר הדליק אצלי נורה אדומה אני לפני כשנה ניבדקתי לאיידס בלי קשר (לפני החתונה שלילי תודה לאל)

ורציתי לשאול אם יש סיבה לחשש או שאפשר להרגע ?
    יש לציין שלא היו לי מגעים מסוכנים במהלך השנה שאני נשוי חוץ מאישתי כמובן
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כדאי לעשות בדיקה ?

הוספת תגובה

• האם כדאי לעשות בדיקה ? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/05/2011

בכל מקרה של תכנון הריון, ובלי קשר לכל השאר אנחנו ממליצים ששני בני הזוג ייבדקו ל HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך קצת חידוד

יוסי
    08/05/2011

השאלה היא אם יש לי מה לחשוש עקב האנשים איתם אני בא במגע בעבודה (תארתי מקודם)?

לאיידס הרי כבר ניבדקנו גם אני וגם היא לפני כשנה
    האם להיבדק שוב?

תודה מראש
    מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו