מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחופפפשלומיי08/05/2011
אנא ממך תעזור לי בעיצה למרות שהסיפור שלי מוזר,
אני אדם נשוי ולפני כ7 חודשים [עקב טראומה מינית שעברתי בילדותי] קיימתי יחסים מלאים עם גבר שהתגלה לי בדיעבד שהוא נשא, ללא קונדום שאני הצד הפסיבי,
בבדיקות אלייזה אחרי חודשים ואחרי חצי שנה יצאתי שלילי
אבל הסימפטומים הופיעו מהם, נוגדני אנא בדם [שללו לי לופוס], פצעים לבנים בלשון,פריחה מוזרה שנלעמה, כאבי פרקים ושרירים, הזעות, קילופי עור..
לפי מה שהבנתי ישנם תתי זנים נדירים של איידס מסוגO N שבדיקת דם לא מזהה
השאלה שלי האם לאור העובדה ש1]היתי עם נשא 2]והופעת הסימפטומוים ונוגדני אנא בדם כחודשיים מאז אותו ארוע 3]והעובדא שאני נשוי ולא רוצה לסכן את אישתי, האם זה מצדיק הימנעות מקיום יחסים איתה עד שהתברר הסטטוס שלי,
ואם כן מה עלי עוד לעשות וכמה זמן לחכות.. האם בדיקת פיסיאר נחוצה פה והאם היא שוללת גם את התתי זנים שציינתי,
אגב רציתי לציין שבבדיקות שללו לי גם מחלות אחרות וגם מחלותת מין כמו צהבת זיבה כלימדיה עגבת
אנא ממך תשובה ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים בפורום בבקשה תענו
שלומי10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)