מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע?עידן19/05/2011
קראתי לאחרונה כי טיפול מונע לפני החשיפה יכול להקטין מאוד את הסיכון להידבק. אני גיי בן 24 ויוצא לי לעשות סקס עם כל מיני בחורים שאני לא ממש מכיר. אני מוצא את עצמי לפעמים בסקס בלי גומי, כולל חדירות. בעיקר במועדונים בסוף השבוע. מתנצל על התאורים האלה, אבל אני מניח שאת לא שומעת כאלה סיפורים בפעם הראשונה עכשיו. כמובן שאחרי כל מגע שכזה אני נכנס לסרטים, ונשבע שזה לא יקרה שוב, אבל זה לא ממש מונע את זה לקרות עוד פעם ועוד פעם. בדרך כלל עם קצת אלכוהול או איזה כדור... אז אני שוכח את כל מה שהבטחתי, כאילו זה לא בשליטתי. מה עושים???
האם אוכל לקבל את הטיפול המונע כדי להגן על עצמי? זה משהו שהרופא משפחה יכול לסדר? או שאני צריך להגיע למרפאת איידס מסודרת?
המון תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
אאא19/05/2011נראה לי אתה צריך טיפול מסוג אחר. אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים עם מספר פרטנרים במודעות ויודע שתמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים. אז מה אתה שואל כאן?
נשמע לך הגיוני לקבל טיפול תרופתי מונע לפני כל מגע ?
כנראה שאתה לא מספיק מפחד........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2011אתה מאלה שלוקחים סיכונים עד הסוף, כלומר עד שתידבק....
האם תסכים להשתתף במחקר הבודק התנהגות סיכונית? המחקר אנונימי ומתקיים בתל אביב לאחר הסכמה מצידך כמובן.
אם כן - תכתוב לי במייל המופיע
באשר לטיפול מונע עדיין לא מקובל ולא בסל התרופות. מדובר בתרופות יקרות מאד הניתנות לנשאים באופן קבוע או לחודש לאחר חשיפה לא מוגנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/05/2011עניתי לך - לא ניתן עדיין כטיפול מונע
הטיפול ניתו לאחר חשיפה = סקס לא מוגן לחודש ימים
בשלב זה לא מיתן לקבל באופן קבוע כטיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)