ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע?
    עידן
    19/05/2011

קראתי לאחרונה כי טיפול מונע לפני החשיפה יכול להקטין מאוד את הסיכון להידבק. אני גיי בן 24 ויוצא לי לעשות סקס עם כל מיני בחורים שאני לא ממש מכיר. אני מוצא את עצמי לפעמים בסקס בלי גומי, כולל חדירות. בעיקר במועדונים בסוף השבוע. מתנצל על התאורים האלה, אבל אני מניח שאת לא שומעת כאלה סיפורים בפעם הראשונה עכשיו. כמובן שאחרי כל מגע שכזה אני נכנס לסרטים, ונשבע שזה לא יקרה שוב, אבל זה לא ממש מונע את זה לקרות עוד פעם ועוד פעם. בדרך כלל עם קצת אלכוהול או איזה כדור... אז אני שוכח את כל מה שהבטחתי, כאילו זה לא בשליטתי. מה עושים???
    האם אוכל לקבל את הטיפול המונע כדי להגן על עצמי? זה משהו שהרופא משפחה יכול לסדר? או שאני צריך להגיע למרפאת איידס מסודרת?
    המון תודה על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וואו

אאא
    19/05/2011

נראה לי אתה צריך טיפול מסוג אחר. אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים עם מספר פרטנרים במודעות ויודע שתמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים. אז מה אתה שואל כאן?
    נשמע לך הגיוני לקבל טיפול תרופתי מונע לפני כל מגע ?
    כנראה שאתה לא מספיק מפחד........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    20/05/2011

אתה מאלה שלוקחים סיכונים עד הסוף, כלומר עד שתידבק....
    האם תסכים להשתתף במחקר הבודק התנהגות סיכונית? המחקר אנונימי ומתקיים בתל אביב לאחר הסכמה מצידך כמובן.
    אם כן - תכתוב לי במייל המופיע

באשר לטיפול מונע עדיין לא מקובל ולא בסל התרופות. מדובר בתרופות יקרות מאד הניתנות לנשאים באופן קבוע או לחודש לאחר חשיפה לא מוגנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר לורבר - איך מקבלים טיפול מונע? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    21/05/2011

עניתי לך - לא ניתן עדיין כטיפול מונע
    הטיפול ניתו לאחר חשיפה = סקס לא מוגן לחודש ימים
    בשלב זה לא מיתן לקבל באופן קבוע כטיפול מונע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו