מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהשלום21/05/2011
שלום ד"ר,
היום ישבה לידי ידידה המשתייכת לאחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס. היה לה פצע בקוטר ס"מ על היד שדם אינו זב ממנו (יש על הפצע דם יבש- דם שנקרש)במהלך השיחה היא נתנה לי מכה בצחוק על היד שלי כשהפצע שלה נוגע לי בעור. מהתבוננות על העור שלי לא הבחנתי בדם שהגיע ממנה. בעקבות הנ"ל אבקש תשובה לשאלות הבאות
1. האם יתכן שנדבקתי באיידס?
2. האם יש צורך בטיפול מונע?
3. האם פצע שהדם בו נקרש יכול להדביק באיידס?
4. על העור שלי (באיזור בו הפצע שלה נגע) יש לי נק' חן אדומה ושטף דם פנימי האם זה משנה לעניין הסכנה להדבקה בנגיף שתוארה בשאלתי?
אשמח למענה על כל שאלה בנפרד כי אני ממש חושש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
שלום22/05/2011הקפצתי את השאלה כי יש פה המון שאלות. בנוסף, רציתי לדעת מה עלי לעשות כרגע והאם עלי להיבדק לאור הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה המון שאלות חושש שאלתי לא תענה
שלום23/05/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)