מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוחד מאודyadin30/05/2011
אני מאוד מפוחד
אני הייתי הולך הרבה לזונות רחוב תמיד קיימתי יחסי מין עם קונדום אם כי לפעמים מין אוראלי היה בלי קונדום והיה פעם או פעמיים שגמרתי להם בפה
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם זונת רחוב ונקרע הקונדום יש לציין שהיא מיד שמה לב ואמרה לי להוציא וזה מה שעשיתי ולא המשכנו הלאה האם יש פה סיכוי להדבקה אם היא נשאית? ומה לגבי הפעמים שבהם קיבלתי מין אוראלי בלי קונדום? אני מאוד מפוחד אשמח לקבל תשובה מרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011ראשית - "שימוש" קבוע בזונות רחוב מהווה סכנה משמעותית לאיידס ומחלות מין אחרות
מומלץ להשתמש תמיד בקונדום גם במין אוראלי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד מאוד
yadin31/05/2011זה בטוח הבנתי ולמדתי לקח לעולמים!!!!
השאלה לגבי הידבקות באיידס במין אוראלי ?
ובמקרה שנקרע הקונדום אבל מיד הוצאתי ולא המשכנו (יש לציין שיומיים קודם גילחתי את שיער הערווה והיו לי גירודים ופצעים שם)
בבקשה אם אפשר לקבל תשובה מפורטת זה מאוד יקל עלי בשיקום שלי הנפשי והפיזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2011אפשר להידבק במין אוראלי גם במחלות מין אחרות
כאשר נקרע הקונדום רצוי לפנות למיון תוך 48 שעות לקבל טיפול מונע PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע קונדום
יאיר14/06/2011מה לגבי הגילוח של שיער הערווה ופצעים במקום האם במקרה שנקרע קונדם עם זונת רחוב במין ווגינלי זה מגביר את הסיכון בגלל הפצעים של הגילוח?
והאם יש הבדל בין כמה שניות מרגע שנקרא הקונדום ועד שהוצאתי..... לדקה או 2 של מין כשנקרע קונדום?
אני מבין שאת/ה עסוקים מאוד פה בשאלות ולכן אני אודה מראש אם תוכלו להרחיב לפרטים של השאלה שלי אני מאוד לחוץ מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)