פוחד מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחד מאוד
    yadin
    30/05/2011

אני מאוד מפוחד

אני הייתי הולך הרבה לזונות רחוב תמיד קיימתי יחסי מין עם קונדום אם כי לפעמים מין אוראלי היה בלי קונדום והיה פעם או פעמיים שגמרתי להם בפה
    לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם זונת רחוב ונקרע הקונדום יש לציין שהיא מיד שמה לב ואמרה לי להוציא וזה מה שעשיתי ולא המשכנו הלאה האם יש פה סיכוי להדבקה אם היא נשאית? ומה לגבי הפעמים שבהם קיבלתי מין אוראלי בלי קונדום? אני מאוד מפוחד אשמח לקבל תשובה מרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחד מאוד

הוספת תגובה

• פוחד מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/05/2011

ראשית - "שימוש" קבוע בזונות רחוב מהווה סכנה משמעותית לאיידס ומחלות מין אחרות

מומלץ להשתמש תמיד בקונדום גם במין אוראלי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפוחד מאוד

yadin
    31/05/2011

זה בטוח הבנתי ולמדתי לקח לעולמים!!!!
    השאלה לגבי הידבקות באיידס במין אוראלי ?

ובמקרה שנקרע הקונדום אבל מיד הוצאתי ולא המשכנו (יש לציין שיומיים קודם גילחתי את שיער הערווה והיו לי גירודים ופצעים שם)

בבקשה אם אפשר לקבל תשובה מפורטת זה מאוד יקל עלי בשיקום שלי הנפשי והפיזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפוחד מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/05/2011

אפשר להידבק במין אוראלי גם במחלות מין אחרות
    כאשר נקרע הקונדום רצוי לפנות למיון תוך 48 שעות לקבל טיפול מונע PEP

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקרע קונדום

יאיר
    14/06/2011

מה לגבי הגילוח של שיער הערווה ופצעים במקום האם במקרה שנקרע קונדם עם זונת רחוב במין ווגינלי זה מגביר את הסיכון בגלל הפצעים של הגילוח?
    והאם יש הבדל בין כמה שניות מרגע שנקרא הקונדום ועד שהוצאתי..... לדקה או 2 של מין כשנקרע קונדום?
    אני מבין שאת/ה עסוקים מאוד פה בשאלות ולכן אני אודה מראש אם תוכלו להרחיב לפרטים של השאלה שלי אני מאוד לחוץ מאוד!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו