מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להדבקה באיידסיוני16/06/2011
היי,
התנשקתי עם מישהי נשיקה צרפתית די ארוכה. לאחר שהתנשקתי איתה שמתי לב שיש לה מין חתך/פצע בשפתיים ושיוצא ממנו קצת דם. הבחורה טענה שזה בגלל שלוקחת ראקוטן (כדור נגד פצעי בגרות) ושבגלל זה יש לה מעט דם בשפתיים,חתכים ושפתיים סדוקות. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו להידבק מאיידס בדרך הזו?
הבחורה לא חולה באיידס אבל לא יודעת אם היא נשאית באיידס (כמו רוב האנשים הצעירים בימינו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להדבקה באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2011שווה שתיבדקו, לא רואים על אף אחד שהוא HIV +
דימום מהשפתיים של נשאית עלול להדביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות ודגשים על המקרה
יוני16/06/2011יש לציין שלא היה מדובר בחתך מדמם גדול אלא קטן יחסית והוא היה יחסית יבש. לא היה "פרץ/שטף" של דם, אלא זה היה דימום קל מאוד ומקומי מאוד. אז קיוויתי שזה לא דבר שאמור להדאיג אותי ושאי אפשר ככה להידבק (למרות שחשדתי)...
בכל מקרה אני עדיין קצת מבולבל ומבוהל. מה אתה מציע שאעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)