מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאריאל18/06/2011
שלום שמי אריאל רציתי לשאול אני במהלך הטיול שלי הכרתי מישהי ושכבנו עם קונדום ביום שלמחרת קמתי עם כאבי גרון קשה לבלוע תחושת קור צמרמורת יומיים לאחר המיקרה הלכתי לבית חולים כי לא יכלתי לעשות כלום חוץ מלישון ושם דיברו רק ספרדית והבנתי מהרופאה שהמצב בגרון לא טוב והיא אמרה שהיא עושה לי זריקה בהתחלה נבהלתי ושאלתי למה לא אנטיביוטיקה ואז היא אמרה לי שזה זרקית אנטיביוטיקה לאחר הזריקה כבר לאחר מספר שעות הרגשתי טוב השאלה שלי האם יש מי מה לחשוש למרות שהאקט היה עם קונדום לאחר הזריקה כבר נתלחתי לבלוע ולא נראה לי שהיה לי חום האם יש לי ממה לחשוש האם זה סיפטום כי זה קרה ביום שלאחר האקט ממש מהר השאלה שלי היא כזאת האם זה יכול להיות סיפטום זה קרה בסמןך ומצד אחד האנטיביוטיקה מאוד עזרה ומהר אשמח לקבל תשובה?
בנוספ לא הייתי חולה שנה עד המיקרה אני מאוד מפחד למרות הקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסוח השאלה
אריאל18/06/2011אני ינסה לנסח את השאלה בצורה טובה יותר
האם זה הגיוני שיופיעה סיפטום כל כך מהר
לפי מה שכתוב באינטרנט האם אנטיביוטיקה עוזרת נגד הסיפטומים מה עלי לעשות אני ממש מפחד למרות שהתמשתי בקונדום מכיוון שלא הייתי חולה משהו כמו שנה ודווקא אחרי הבחורה ניהיתי חולה עד כדי כך שהייתי צריך ללכת לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)