שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אריאל
    18/06/2011

שלום שמי אריאל רציתי לשאול אני במהלך הטיול שלי הכרתי מישהי ושכבנו עם קונדום ביום שלמחרת קמתי עם כאבי גרון קשה לבלוע תחושת קור צמרמורת יומיים לאחר המיקרה הלכתי לבית חולים כי לא יכלתי לעשות כלום חוץ מלישון ושם דיברו רק ספרדית והבנתי מהרופאה שהמצב בגרון לא טוב והיא אמרה שהיא עושה לי זריקה בהתחלה נבהלתי ושאלתי למה לא אנטיביוטיקה ואז היא אמרה לי שזה זרקית אנטיביוטיקה לאחר הזריקה כבר לאחר מספר שעות הרגשתי טוב השאלה שלי האם יש מי מה לחשוש למרות שהאקט היה עם קונדום לאחר הזריקה כבר נתלחתי לבלוע ולא נראה לי שהיה לי חום האם יש לי ממה לחשוש האם זה סיפטום כי זה קרה ביום שלאחר האקט ממש מהר השאלה שלי היא כזאת האם זה יכול להיות סיפטום זה קרה בסמןך ומצד אחד האנטיביוטיקה מאוד עזרה ומהר אשמח לקבל תשובה?
    בנוספ לא הייתי חולה שנה עד המיקרה אני מאוד מפחד למרות הקונדום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ניסוח השאלה

אריאל
    18/06/2011

אני ינסה לנסח את השאלה בצורה טובה יותר
    האם זה הגיוני שיופיעה סיפטום כל כך מהר
    לפי מה שכתוב באינטרנט האם אנטיביוטיקה עוזרת נגד הסיפטומים מה עלי לעשות אני ממש מפחד למרות שהתמשתי בקונדום מכיוון שלא הייתי חולה משהו כמו שנה ודווקא אחרי הבחורה ניהיתי חולה עד כדי כך שהייתי צריך ללכת לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו