מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו ד"ר מרגלית לורבר ?מוטי22/06/2011
האם לאחר בדיקת קומבו שלילית 25 יום אחרי מקרה
אפשר להירגע לחלוטין ולחזור לשגרת חיים נורמלית ורגילה ?
או צריך גם לחכות זמן ולבצע בדיקת אלייזה ?
דרך אגב עשיתי את הבדיקה במרפאתו של דוקטור סרג גרדשטיין בתל אביב
הוא השיב לי למחרת שהבדיקה תקינה { שלילית }
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו ד"ר מרגלית לורבר ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2011בדיקת קומבו הינה בדיקה מהימנה ותשובה שלילית אומרת שאין צורך באלייזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר המשך לשאלה ברשותך ..
צביקה24/06/2011דוקטור לורבר האם זה אומר שבדיקת קומבו שלילית אחרי 25 יום
זה בסדר ?
והאם הרופא דוקטור סרג גרדשטיין שביצע לי את הבדיקה אצלו במרפאה
זה בסדר ואפשר להיות רגוע מתשובתו הטלפונית שאמר שבדיקת
הקומבו שבצעתי במרפאתו הפרטית בתל אביב יצאה שלילית בקפלן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר המשך לשאלה ברשותך .. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2011אתה יכול לסמוך על הרופא ועל המעבדה בקפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני יכול ד"ר לורבר ...?
צביקה26/06/2011אז דוקטור לורבר אני יכול להיות רגוע לחלוטין אחרי
בדיקת קומבו שלילית לאחר 25 יום
וגם מהעובדה שעשה לי את הבדיקה דוקטור סרג גרדשטיין במרפאתו בתל אביב
הדוקטור גם שלח לי תשובה מודפסת מבית החולים קפלן מכון בן ארי
היחידה ל HIV
אפשר לחזור לשגרה לגמרי ולהפסיק להעמיס עלייך שאלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
צביקה29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה שוב למעלה ד"ר לורבר
צביקה01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה ד"ר לורבר
צביקה28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר יקר
מישהו01/07/2011היי מוטי,
אני לא רופא ולא מומחה. ב"ה עשית בדיקה והבדיקה שלילית! תהיה שמח ומאושר. אני מבין לליבך שהחשש עדין השאיר צלקת נפשית מסויימת, אבל בפן העובדתי, למיטב ידיעתי בדיקת קומבו אמינה ב95% אחרי שבועים מהמגע החשוד. אתה עשית בדיקת קומבו אחרי 25 ימים, אז נראה כי אתה יכול להיות רגוע.
יתרה מכך הד"ר כבר ענתה לך ואמרה לך בתשובתה הראשונה שהבדיקה שלילית ואין צורך לעשות אלייזה (הבדיקה שעושים חודשיים לאחר המגע החשוד).
פגשת את ד"ר סרג' רופא בכיר בתחום האיידס ואדם מקסים. אתה מוזמן להתקשר אליו ולשאול אותו בשנית האם אתה יכול להיות רגוע, אני בטוח שהוא יסביר בסבלנות מדוע אתה יכול להיות רגוע.
אני חוזר ואומר שאני מבין לליבך, החשש עדין מנקר בך, תזכור שאתה אחרי הבדיקה לא לפניי ועשית את הבדיקה אצל רופא לא באוהל שטח בהודו.
הד"ר גם ענתה לך לשאלות הנוספות בתשובתה השניה כי אתה יכול לסמוך על ד"ר סרג' וכן על המעבדה בקפלן.
אם תרצה אתה מוזמן לשאול אותי שאלות נוספות במייל. אח יקר מאחל לך כל טוב.
בברכה,
מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)