יתוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתוש
    אבי
    23/06/2011

ד"ר שלום,

היום ראיתי שנמחץ לי יתוש על היד ולידו היה כתם דם, אם זה היה תלוי בי לא הייתי מוחץ אותו במתכוון בשום פנים ואופן! ניקיתי את האזור בפד עם אלכוהול. ראיתי שיש לי באיזור ורידים בולטים ליד העקיצה כך שיתכן שהדם שנמרח הוא שלי. האם יתכן שכתוצאה מהמחיצה נכנס למחזור הדם, דם של נשא חלילה, במידה וחלילה היתוש עקץ נשא קודם לכן, האם אפשר להדבק כך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתוש

הוספת תגובה

• יתוש - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    24/06/2011

אי אפשר להידבק מעקיצת יתוש, גם אם עקץ אדם אחר לפניך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שאלתי היא שונה

אבי
    25/06/2011

ד"ר לא שאלתי על עקיצת יתוש, בשאלה כתבתי שהיתוש נמחץ לי על היד וליד מקום העקיצה היה כתם דם, יתכן והדם שלי ויתכן ולא, השאלה היא האם במידה וחלילה כתם הדם שהיה לי ליד מקום העקיצה (כתוצאה ממחיצת היתוש) הוא של נשא חלילה, האם הוא יכול לסכן חלילה בהדבקה (לאחר שהוא נשאב לבטן היתוש)? האם כתוצאה מהמחיצה חלילה דם היה יכול להיכנס פנימה למקום העקיצה?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שאלתי היא שונה

אבי
    25/06/2011

ראשית, ד"ר תודה על התשובה אך לא שאלתי על עקיצת יתוש, בשאלה כתבתי שהיתוש נמחץ לי על היד וליד מקום העקיצה היה כתם דם, יתכן והדם שלי (כתוצאה מהעקיצה) ויתכן ולא. השאלה היא האם במידה וחלילה כתם הדם שהיה לי ליד מקום העקיצה (כתוצאה ממחיצת היתוש) הוא של נשא חלילה, האם הוא יכול לסכן חלילה בהדבקה (לאחר שהוא נשאב לבטן היתוש)? האם כתוצאה מהמחיצה חלילה דם היה יכול להיכנס פנימה למקום העקיצה?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו